21.9 C
Athens

Γκεστράνιους: «Περίμενα πιο δύσκολο ματς το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ»

Για τις εντυπώσεις του όσον αφορά το ντέρμπι των δικεφάλων που κλήθηκε να διευθύνει μίλησε ο Ματίας Γκεστράνιους σε φινλανδική ιστοσελίδα

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν πως ο Ματίας Γκεστράνιους θα αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες στον τρόπο χειρισμού του ντέρμπι των δικεφάλων στην Τούμπα καθώς προερχόταν από ένα πρωτάθλημα όπως το φινλανδικό που είναι ήσυχο.

Ο 40χρονος διεθνής ρέφερι διέψευσε τις Κασσάνδρες αφού εμφανίστηκε πολύ άνετος βγάζοντας εύκολα το συγκεκριμένο ντέρμπι, αναγκάζοντας τις δυο ομάδες να του απονείμουν τα εύσημα, ενώ το ίδιο έπραξε και από την πλευρά του το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Φερνάντο Μάριν.

Μάλιστα μιλώντας στη φινλανδική ιστοσελίδα iltalehti.fi για τις εντυπώσεις του τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είμαι χαρούμενος από το πως πήγαν τα πράγματα. Οι δύο ομάδες έμειναν ικανοποιημένες από την διαιτησία. Μπορώ να πω ότι ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εμένα. Το περίμενα δυσκολότερο και είμαι χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη.

Προσπάθησα να περιορίσω τα σφυρίγματα μου σε αυτό το παιχνίδι, για να έχουν ρυθμό οι ομάδες. Περίμενα δυσκολότερη κατάσταση, αλλά τελικά ήταν πολύ εύκολο.

Θα μπορούσαν να εξελιχθούν και διαφορετικά τα πράγματα, αλλά ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά. Η συνεργασία με τους Έλληνες δούλεψε άψογα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς