21.8 C
Athens

Γκάμπριελ: Ένα «κτήνος» για τον άξονα

Ποιος είναι ο κεντρικός μέσος της Κορίνθιανς που καλοβλέπει ο Ολυμπιακός

Προτεραιότητα για τον Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί η απόκτηση ενός χαφ που θα κάνει τη διαφορά στο χώρο του κέντρου. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται λεπτομερώς είναι αυτή του Βραζιλιάνου Γκάμπριελ, που αγωνίζεται στην Κορίνθιανς.

Ο Γκάμπριελ είναι 26 ετών και έχει ύψος 1,72. Η σκληράδα στο παιχνίδι του, η ταχύτητα και ο τσαμπουκάς που βγάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν αρκετά για να ταιριάξει με το προσωνύμιο «πίτμπουλ».

Η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται περί τα 4 εκατομμύρια και δύσκολα η Κορίνθιανς θα πέσει κάτω από αυτά, δεδομένου ότι αποτελεί σημαντικό γρανάζι της βραζιλιάνικης μηχανής. Ο Ολυμπιακός, πάντως, θα κάνει τα… παζάρια του και θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει τη σπουδαία μεταγραφή.

Ο Γκάμπριελ μετακόμισε στην Κορίνθιανς τον Ιανουάριο του 2017, έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μόντε Αζούλ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις Μποταφόγκο και Παλμέιρας. Στην Κορίνθιανς τη φετινή σεζόν έχει συμπληρώσει 10 συμμετοχές (όλες ως βασικός) με 1 γκολ και το τρομερό ποσοστό του 91% στις εύστοχες πάσες.

Πάντως, ο Βραζιλιάνος δε βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Πειραιωτών για την ενίσχυση του άξονά τους. Πέρα από τον Πιερ Κουντέ, που σύντομα αναμένεται να πιάσει Λιμάνι, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κοιτούν και μια ακόμη περίπτωση από τη χώρα του καφέ, της οποίας το όνομα δεν έχει δει ακόμη το φως της δημοσιότητας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς