21.5 C
Athens

Γερμανία και Αυστρία στο σαββατιάτικο μικροσκόπιο

Μετά από απουσία δυο περίπου χρόνων η στοιχηματική παρέα simplythebet επιστρέφει για λογαριασμό του fws.gr! Η συγκεκριμένη στήλη θα ασχοληθεί ως επί το πλείστον με τις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες του γερμανικού ποδοσφαίρου και το πρωτάθλημα της Αυστρίας. Σε μια περίοδο που όλο και περισσότερα στοιχηματικά site γίνονται συνδρομητικά, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, με καθημερινά άρθρα θα δίνουμε τα προγνωστικά μας μέσω του fws.gr.

Στην bundesliga στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα παιχνίδια ανάμεσα στην Ντόρτμουντ με την Λεβερκούζεν και αυτό της Λειψίας κόντρα στην Μπάγερν ! Στο Μπορούσια Παρκ περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι και θα κρατήσω το over 3,5(2,10). Οι Βεστφαλοί ψάχνουν αντίδραση μετά την ήττα σοκ στο Βερολίνο με 3-1 από την Ουνιόν παρόλα αυτά για το σημερίνο παιχνίδι απόντες θα είναι οι δύο από τους τέσσερις βασικούς της αμυντικής γραμμής (Ακάνζι ,Σουλτς ) ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του αμυντικού χάφ Βιτσελ. Η Λεβερκούζεν από την άλλη έχει μπει πολύ δυνατά στο φετινό πρωτάθλημα και μετραει 7 βαθμούς σε 3 παιχνίδια. Ομάδα η οποία παίζει πάντα και παντού επιθετικά και κάτι αντίστοιχο περιμένω και στο σημερινό παιχνίδι !3/3 over 3,5 μετράει η Μπορούσια και 2/3 η Λεβερκούζεν ενώ με over 3,5 τελείωσαν και οι 3 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις των δυο ομάδων στο γήπεδο αυτό!

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας η Λειψια θα μετρήσει τις δυνάμεις της -μετά το εξαιρετικό της ξεκίνημα όπου μετραει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις- κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Η Λειψία με τον Νάιγκελσμαν στον πάγκο έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο και δείχνει ικανή να απειλήσει την μόνιμη πρωταθλήτρια Γερμανίας τα τελευταία χρόνια η οποία δεν πείθει με τις εμφανίσεις της μέχρι στιγμής !Το timing και η έδρα με κάνουν να κοιτάω προς τα αριστερά παρόλα αυτά θα κρατήσω τον ασσο με DNB όπου σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμα(2,75).

Το τρίτο σημείο που κράτησα είναι το g/g+ over 2,5(1,85) στην αναμέτρηση Ουνιον Βερολίνου -Βέρντερ. Η Ουνιόν αναμένεται να παραταχθεί με ψυχολογία μετά την μεγαλη νίκη κόντρα στην Ντόρτμουντ! Από την άλλη η Βερντερ για άλλη μια χρονιά αποδεικνύει ότι είναι ομάδα του όσα πάνε και όσα έρθουνε καθώς μετά από τρεις αγωνιστικές έχει σκοράρει έξι τέρματα και έχει δεχτεί οχτώ(!).

Στην Zweite Liga θα ποντάρω στο πρώτο φετινό διπλό της Στουτγάρδης στην αναμέτρηση κόντρα στην Ρέγκενσμπουργκ. Η Στουργάρδη αποτελεί το βαρύ όνομα της κατηγορίας και ίσως την πιο ποιοτική ομάδα !Εντός έδρας μπορει να έχει κάνει το 3/3 εκτός όμως δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ακόμη νίκη μετρώντας δύο ισοπαλίες ! Είναι ομάδα η οποία στηρίζεται κυρίως στην επιθετική της γραμμή ! Από την άλλη η Ρεγκενσμπουργκ έχει πραγματοποιήσει μέτριο ξεκίνημα(2-2-1) φανερώνοντας αμυντικές αδυναμίες!Σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού κρατάω το διπλό(2,02) !

Στην Αυστρία επιλογές προκύπτουν στα δύο από τα τρία σημερινά παιχνίδια !Στο Σαλτσμπουργκ η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Χαρτμπεργκ και θα κρατήσω το g/g(2,05)! Οι γηπεδούχοι για άλλη μια χρόνια δείχνουν να μην έχουν αντίπαλο εντός συνόρων μετρώντας έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έχοντας σκοράρει 27 τέρματα και έχοντας δεχτεί 4! Χαρά του ποδοσφαίρου είναι τα παιχνίδια της φιλοξενούμενης η οποία μετραει 5/6 g/g και over 2,5!
Το άλλο σημείο που κράτησα είναι το διπλό της Λίντσερ στην έδρα της Στουρμ Γκρατς (2,37). Οι φιλοξενούμενοι είναι ισως η μοναδική ομάδα που μπορει να απειλήσει την κυριαρχία της Σάλτσμπουργκ. Η διακοπή της έκανε καλό μετά την υπερπροσπάθεια για είσοδο στους ομίλους του Champions League !Οπως φάνηκε και στα παιχνίδια κόντρα στην Βασιλεία και την Κλαμπ Μπριζ είναι μια ομάδα με ποιότητα !Στο πρωτάθλημα εκτος έδρας έχει καταφέρει να σημειώσει το 3/3 ενώ με την νίκη εφυγε και στις δυο πιο πρόσφατες επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδο.

Επιμέλεια: Τάσος Μπεκιαρίδης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς