16.2 C
Athens

Φοβερό τρολάρισμα «Τζέιμι Λάνιστερ»: Ο Μπιέλσα στο Game of Thrones! (vid)

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Τζέιμι Λάνιστερ έκανε όλους να πιστεύουν ότι ο Σιδηρούν Θρόνος ανήκει στον προπονητή της Λιντς!

Ανελέητο τρολάρισμα επιφύλαξε στο κοινό της εκπομπής του Τζίμι Κίμελ ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάο, ο Τζέιμι Λάνιστερ του Game of Thrones.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς, ο τελευταίος κύκλος της οποίας κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες, έχουν βαρεθεί να τους κάνουν ερωτήσεις για το ποιος θα καθίσει τελικά στον Σιδηρούν Θρόνο. Έτσι, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να φτιάξει τη δική του θεωρία απαντώντας σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή.

«Όλοι νομίζουν ότι ο διαλεκτός θα είναι ο Τζον Σνόου, αλλά υπάρχει κι αυτός ο τύπος που λέγεται Μπιέλσα. Έρχεται ξαφνικά για να μεταμορφώσει με έναν μαγικό τρόπο τον κόσμο προς το καλύτερο. Όταν όλα μοιάζουν χαμένα, θα έρθει και θα μεταμορφώσει τον Βορρά σε έναν πανέμορφο παράδεισο», είπε ο γνωστός ηθοποιός, προτρέποντας το κοινό στο στούντιο να τον ακολουθήσει λέγοντας «Στον Bielsa που πιστεύουμε» (κατά το «In God we trust»).

Ο Τζίμι Φάλον και οι θεατές του, Αμερικανοί γαρ, ιδέα δεν είχαν για το ότι ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι… υπαρκτό πρόσωπο και δη προπονητής της Λιντς. Ο «Τζέιμι» πάντως, φρόντισε, να τους αποκαλύψει το τρολάρισμά του, πριν ψάξουν όλοι να βρουν τον νέο κατακτητή του Θρόνου!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς