16.6 C
Athens

Φερνάντες: Παίκτης κλάσης ο Πογκμπά, οι προσδοκίες είναι υψηλές

Ο Μπρούνο Φερνάντες, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αποκάλυψε ότι ανυπομονεί να παίξει με τον Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αναφέρθηκε στις υψηλές απαιτήσεις των οπαδών για τον Γάλλο μέσο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο χαφ της Γιουνάιτεντ:

«Οι οπαδοί αναμένουν ότι ο Πογκμπά θα κάνει το ίδιο πράγμα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους ή τον Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Όλοι το περιμένουν από αυτόν, γιατί ξέρουν τις ικανότητές του. Η ομάδα έχει μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτόν.

Είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένος για την πιθανότητα να παίξω δίπλα στον Πογκμπά. Έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες στο κέντρο. Ο Πογκμπά έχει τραυματιστεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά όλοι γνωρίζουν τις ικανότητές του. Είναι αλήθεια ότι στο ποδόσφαιρο οι άνθρωποι ξεχνούν την ποιότητά σου όταν κάνεις ένα λάθος. Μπορείς να παίξεις 34 καλά παιχνίδια και στη συνέχεια να έχεις μια κακή απόδοση, και ο κόσμος δεν θα ξεχάσει αυτό το παιχνίδι. Ο Πογκμπά προέρχεται από μια κακή στιγμή, οι προσδοκίες είναι υψηλές επειδή είναι παίκτης κλάσης», τόνισε ο Φερνάντες.

«Γνωρίζω τον Πογκμπά από όταν έπαιζε για τη Γιουβέντους, γιατί έπαιζα εναντίον του στην Ιταλία. Μπορείτε να πιστέψετε ότι είναι πολύ δύσκολο να παίξεις εναντίον του, επειδή έχει φυσική και τεχνική δύναμη. Είναι δύσκολο να βρεις έναν παίκτη σαν τον Πογκμπά, ο οποίος είναι δυνατός και με τεχνική. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα», κατέληξε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς