22.8 C
Athens

Φενέρμπαχτσε – Βιλερμπάν 86-64: Πάτησε γκάζι και πλησίασε οχτάδα

Λίγες μέρες πριν υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα, η Φενέρμπαχτσε δείχνει τα… δόντια της και πλέον αρχίζει να θυμίζει τη Φενέρ που έχουμε όλοι συνηθίσει. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποδέχθηκε τη Βιλερμπάν και σημείωσε τρίτη διαδοχική νίκη και μάλιστα αρκετά εύκολα (86-64).

Έτσι, έπιασε τους Γάλλους στο ρεκόρ 8-11 και πλέον αρχίζει να πλησιάζει πολύ ζεστά την οχτάδα, από εκεί που όλα έδειχναν… χαμένα! Τη διαφορά στο ματς την έκανε η τριάδα Ντε Κολό – Γουίλιαμς και Σλούκας. Οι δύο πρώτοι σημείωσαν από 16 πόντους, με τον Γουίλιαμς να είναι εύστοχος και στη ρακέτα (3/3) αλλά και από τα 6,75 (3/4). Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ από την πλευρά του, έκανε double double έχοντας 10 πόντους και 10 ασίστ!

Για τη Βιλερμπάν ξεχώρισαν μόνο οι Νουά και Λιβιό που ολοκλήρωσαν και το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων σε μια βραδιά που συνολικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά άστοχοι από τα 6.75. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Φενέρ είχε εξ’ αρχής τον έλεγχο του ματς, εκτόξευσε τη διαφορά πολύ γρήγορα για να φτάσει σε μια πολύ άνετη νίκη που τη χρειαζόταν όχι μόνο σε βαθμολογικό, αλλά και σε… ψυχολογικό επίπεδο πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Τα δεκάλεπτα: 23-15, 49-28, 62-43, 86-64

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς