27.5 C
Athens

Ευχαριστημένος με τη διαιτησία ο Κλάτενμπεργκ, δεν είδε κόκκινη στην κλωτσιά του Τζόλη (vid)

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των διαιτητών στα ματς της 10ης αγωνιστικής της Super League

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τα είδε όλα καλά στη Λαμία, στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάλυση των επίμαχων φάσεων της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας σχολίασε τις διαιτησίες, θεωρώντας πως δεν έγιναν σοβαρά λάθη στους αγώνες Λαμία-ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Άγγλος τόνισε πως σωστά δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ίνγκασον και δεν αποβλήθηκε ο Τζόλης για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο. Όσο για το ματς στην Αρκαδία, εξέφρασε την άποψη πως δεν υπάρχει πέναλτι στην πτώση του Τάνκοβιτς στην αντίπαλη περιοχή.

 

H ανάλυση των φάσεων της 10ης αγωνιστικής:

Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων και υλοποιήθηκε η σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της Κ.Ε.Δ., Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση φάσεων που έχουν επιλεγεί από την 10η αγωνιστική της Super League:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς