20.2 C
Athens

Έβαλε 50 και… δεν του έφταναν ο Λίλαρντ!

Απίθανο σόου από τον Λίλαρντ, έβαλε 50 πόντους και έδωσε τη νίκη στους Μπλέιζερς με τρίποντο από τα +11 μέτρα στην τελευταία επίθεση

Δεν έφτανε που ζάλισε τον αντίπαλο με τους 50 πόντους που πέτυχε στο ματς των Μπλέιζερς με τους Θάντερ, ο Ντάμιαν Λίλαρντ φρόντισε να μην τους αφήσει κανένα περιθώριο… ζωής στα play off, με το εξωπραγματικό του τρίποντο στο φινάλε της αναμέτρησης από τα 11+ μέτρα.

Με τις δύο ομάδες ισόπαλες 115-115 λίγο πριν τη λήξη και την ομάδα του Όρεγκον να έχει την τελευταία επίθεση, o «Dame» πέταξε την μπάλα από… το σπίτι του και χάρισε την πρόκριση στους γηπεδούχους με 118-115.

Πριν τρελάνει για τα καλά συμπαίκτες και οπαδούς, ο 28χρονος γκαρντ είχε βάλει ήδη 47 πόντους με 17/33 σουτ εκ των οποίων 10/18 τρίποντα, φρόντισε όμως να κρατήσει το καλύτερο για το τέλος.

Στους υπόλοιπους αγώνες της βραδιάς, Σίξερς και Ράπτορς «σφράγισαν» εύκολα τα εισιτήρια για την επόμενη φάση κόντρα σε Νετς και Μάτζικ, αντίστοιχα, ενώ οι Νάγκετς επικράτησαν με 108-90 των Σπερς και πήραν προβάδισμα πρόκρισης, κάνοντας το 3-2 στη σειρά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς