17.7 C
Athens

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Αποστολόπουλος!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο αριστερός μπακ, Απόστολος Αποστολόπουλος, το next big thing στη συγκεκριμένη θέση. Ο νεαρός είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Βίλεμ, είχε μάλιστα ταξιδέψει τον χειμώνα στην Ολλανδία για να γνωριστεί με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά η στασιμότητα στις μεταγραφές λόγω πανδημίας έβαλε στον πάγο και τη δική του περίπτωση.

Ο Ολυμπιακός, που είχε ήδη βάλει στο στόχαστρό του τον παίκτη, εκμεταλλεύτηκε την… εμπλοκή στην υπόθεση με τη Βίλεμ και έκανε δικό του τον Αποστολόπουλο, για τον οποίο είχε επίσης εκφράσει ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ.

Ο 17χρονος αριστερός μπακ θεωρείται μεγάλο ταλέντο και δυνητικός διάδοχος του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος επίσης προέρχεται από την ομάδα των Σερρών, όπου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Απόστολου Αποστολόπουλου. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου του 2002) θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς