20 C
Athens

Επίσημο: Αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας το Αστέρας – ΑΕΚ

Την αναβολή της πρώτης αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην ΑΕΚ (8/1, 17:15) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε το υφυπουργείο Αθλητισμού, κατόπιν απόφασης του Λευτέρη Αυγενάκη, της εισήγησης της ΔΕΑΒ και του σχετικού αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζουμε πως στις 15:00 την ίδια μέρα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καλαμάτα για την ίδια διοργάνωση και η ΕΛ.ΑΣ εξέφρασε τον φόβο συνάντησης των οπαδών ΑΕΚ και Ολυμπιακού στην Εθνική οδό κατά τη μετάβασή τους προς Τρίπολη και Καλαμάτα. Το περίεργο βέβαια είναι πως πριν από μερικές ημέρες είχε αποφασιστεί απλώς η μετάθεση της αναμέτρησης της ΑΕΚ δύο ώρες αργότερα από την αρχικά προγραμματισμένη ώρα και δεν πάρθηκε τότε η απόφαση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναβάλλεται η διεξαγωγή του προγραμματισμένου για αύριο, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, ποδοσφαιρικού αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ για το Κύπελλο, κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας τάξης».

Η ΕΠΟ θα ορίσει νέα ημερομηνία και ώρα για την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς