18 C
Athens

Επεισοδιακή νίκη του Ατρόμητου κόντρα στον Παναθηναϊκό

Σε ένα φιλικό που πήγε να τιναχτεί στον αέρα από τη ρίψη φωτοβολίδων, ο Ατρόμητος κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι - Ντεμπούτο με τα πράσινα για Μακέντα

Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, σε μια φιλική αναμέτρηση που δεν έπιασε ποτέ υψηλά στάνταρ απόδοσης. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το μοναδικό τέρμα με τον Μάντσον και πήραν τη νίκη.

Φυσικά αυτό που έκλεψε την παράσταση στο ματς δεν ήταν όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτά που συνέβησαν στον περιβάλλοντα χώρο αυτού. Στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης φίλοι του Παναθηναϊκού κινήθηκαν απειλητικά προς αυτούς του Ατρόμητου, πετώντας μάλιστα δύο φωτοβολίδες, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσουν κάποιον.

Στα του ματς, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη σε ένα πολύ όμορφο γκολ του Μάντσον στο 74’, από την πλευρά τους οι πράσινοι δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί και αυτό που κρατάνε είναι την πρώτη εμφάνιση του Φεντερίκο Μακέντα με το τριφύλλι στο στήθος.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Κιβρακίδης (70’ Νταμιώτης), Χατζηισαΐας (46’ Στρούγγης), Καρασαλίδης, Νάτσος (83’ Ίμερι), Γαρουφαλιάς (70’ Μανούσος), Ούμπιδες (46’ Μάντσον), Μπουσούλατζιτς (46’ Λαζαρίδης), Ενσικουλού (83’ Ρονάλντο), Κόβατσετς (70’ Μπρούνο), Μούγιακιτς (70’ Σάκιτς).

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλο, Γιόχανσον (46’ Χατζηγιοβάνης), Μαυρομμάτης (46’ Αποτολάκης), Παντελάκης, Ινσούα (46’ Πούγγουρας), Κουντουριώτης (69’ Σιφναίος), Τζανδάρης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης (69’ Μαυρουδής), Καμπετσής (69’ Ηλιάδης), Σέχου (61’ Μακέντα).

Διαιτητής: Κώστας Κατοίκος (Αθηνών).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς