16.2 C
Athens

Επεισόδια και διακοπή στο Περιστέρι – ΠΑΟΚ για την Α1 πόλο Ανδρών

Απαράδεκτα επεισόδια έλαβαν χώρα στο κολυμβητήριο «Χωράφας» στο Περιστέρι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομώνυμης ομάδας με τον ΠΑΟΚ. Μια αναμέτρηση που ήταν η τρίτη στη σειρά των δύο ομάδων και με τον νικητή (η σειρά είναι στο 1-1) να εξασφαλίζει την παρουσία του στα πλέι οφ και τον ηττημένο στα πλέι άουτ της Α1 Ανδρών.

Με το σκορ στο 8-8 στο τέταρτο δεκάλεπτο και περίπου δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, αθλητής του ΠΑΟΚ άνοιξε διάλογο με οπαδούς στην κερκίδα και εκείνοι έκαναν «ντου» με κοντάρια!

Η Αστυνομία επενέβη ενώ χρειάστηκε να έρθουν επιπλέον ενισχύσεις προκειμένου οι αθλητές του ΠΑΟΚ να φύγουν για τα αποδυτήρια και πλέον θα περιμένουν να φύγει ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο ώστε να αποχωρήσει η ασπρόμαυρη αποστολή από το κολυμβητήριο.

Η αναμέτρηση διεκόπη οριστικά από τους διαιτητές, με τον ΠΑΟΚ να είναι αρνητικός να παίξει στο υπόλοιπο του αγώνα και έτσι η τύχη της αναμέτρησης θα κριθεί από τον αθλητικό δικαστή βάσει και των όσων θα γραφτούν στο φύλλο αγώνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς