20.6 C
Athens

Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ ο Σεμέδο!

Η απολογία του Πορτογάλου ολοκληρώθηκε και μετά τη σύσκεψη εισαγγελέα και ανακρίτριας αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους πληρώνοντας εγγύηση

Η απολογία του Ρούμπεν Σεμέδο στην ανακρίτρια για την καταγγελία για ομαδικό βιασμό 17χρονης ολοκληρώθηκε, με τον Πορτογάλο να μένει ελεύθερος και να πληρώνει εγγύηση 10.000 ευρώ.

 

Η απολογία του 27χρονου αμυντικού διήρκησε 2,5 ώρες. Κατά την είσοδο του στο γραφείο της 21ης ανακρίτριας ο ποδοσφαιριστής σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το εάν είναι αθώος είχε απαντήσει «μην ανησυχείτε φίλοι μου θα δείτε».

O Πορτογάλος επέμεινε στην αρχική θέση του – πως δηλαδή δεν υπάρχει βιασμός – ενώ φέρεται να κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι η κοπέλα οικειοθελώς βρέθηκε στο σπίτι του, ενώ είχε αποκρύψει πως είναι 17 χρονών δηλώνοντας ενήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν να καταθέσει ο Σεμέδο, βρέθηκαν στο γραφείο της ανακρίτριας η 17χρονη καταγγέλλουσα με τη μητέρα της και επανέλαβαν όσα είχαν είχαν υποστηρίξει στην αρχική τους κατάθεση.

https://athlosnews.gr/i-epikoinoniaki-alla-kai-i-ousiastiki-plevra-tis-ypothesis-semedo/

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του ποδοσφαιριστή, εισαγγελέας και ανακρίτρια εξέτασαν τα υπάρχοντα στοιχεία και κατόπιν αποφάσισαν από κοινού να αφεθεί ελεύθερος ο 27χρονος χωρίς περιοριστικούς όρους και με καταβολή εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς