22.6 C
Athens

Έκανε την έκπληξη και η Καβάλα, 2-0 τον ΟΦΗ

Μια ακόμα έκπληξη πραγματοποιήθηκε στο Κύπελλο με την Καβάλα να επικρατεί με 2-0 του ΟΦΗ στην έδρα της, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων και με τη ρεβάνς να διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης τον Δεκέμβρη.

Ο Γιώργος Σίμος προχώρησε σε ροτέισον, η Καβάλα έβγαλε την ομάδα της Κρήτης εκτός ρυθμού και γρήγορα πήρε το προβάδισμα. Μόλις στο 6′ ο Κουτσούμπας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 38′ βρήκαν και το δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Παπαδόπουλος μετά τη σέντρα του Λάζαρου Ορφανίδη νίκησε Μπράουν και Νάστο στον αέρα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι παρά τις αλλαγές δεν κατάφεραν να απειλήσουν σηματικά την εστία του Γιάννη Παπαδόπουλου και πλέον στην Κρήτη θα αναζητήσουν μια ανατροπή για να βρεθούν στους «16» της διοργάνωσης.

Καβάλα (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιάννης Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Κουτσούμπας, Θωμαΐδης, Γαβριηλίδης (55′ Κέρθι), Χαντί, Βόσαλικ, Λ. Ορφανίδης (73′ Μελισσόπουλος), Βασίλης Παπαδόπουλος (80′ Μαρκόπουλος).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάιλι, Μπράουν, Νάστος (64′ Κουτρουμπής), Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος (59′ Φιγκεϊρέδο), Σακόρ, Βαζ (71′ Γιαννούλης), Νέιρα, Τσιλιανίδης, Μάνος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς