24.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Αλλαγή σκηνικού με Κουέγιαρ, ξανά για Κότνικ

Ο Ιβάν Κουέγιαρ βγήκε από τη… ναφθαλίνη και έπαιξε βασικός στην πρεμιέρα με τη Λεγανές, ενώ ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Σλοβένου, Κότνικ για την εστία

Και εντελώς ξαφνικά βγήκε από τη… ναφθαλίνη ο Ιβάν Κουέγιαρ από τη Λεγανές, οπότε στον Ολυμπιακό εξετάζουν και άλλες λύσεις που έχει για την θέση του γκολκίπερ με τον Μάτιτς Κότνικ του Πανιωνίου να επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ο τεχνικός της Λεγανές, Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, έκανε την έκπληξη και όχι μόνο συμπεριέλαβε τον Κουέγιαρ στο πλάνο του, αλλά τον έβαλε και βασικό στην χθεσινή πρεμιέρα κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για το ισπανικό πρωτάθλημα!

Ο 34χρονος Κουέγιαρ, τον οποίο θέλει ο Ολυμπιακός για να ενισχύσει την τριάδα των τερματοφυλάκων του, ξεκίνησε στην 11άδα των Μαδριλένων το βράδυ της Δευτέρας στην ήττα με 2-1 από τους Βάσκους.

Αυτή η κίνηση αποτελεί μια αλλαγή σκηνικού και μειώνει κατά πολύ τις πιθανότητές αποχώρησης του Κουέγιαρ, οπότε οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού πρέπει να βρούνε άλλη λύση για να πλαισιωθούν ο Γιαννιώτης και Χουτεσιώτης, που θα υπερασπίζονται την εστία της ομάδας.

Γι’ αυτό επανήλθε στο προσκήνιο ο Μάτιτς Κότνικ του Πανιωνίου, καθώς έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, ενώ είναι μέλος της εθνικής Σλοβενίας, στην οποία κλήθηκε ξανά. Βεβαίως, εκεί δεν είναι αποτελεί βασικό στέλεχος της 11άδας, καθώς πορτιέρε είναι ο Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους της υφηλίου.

Πέρυσι ο 28χρονος Κότνικ αγωνίζεται σε 27 ματς πρωταθλήματος και σε 6 Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς