25.5 C
Athens

Δύο ακόμα στάσεις πριν τ’ αστέρια!

Έτοιμη να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης είναι η ΑΕΚ κόντρα στην ουγγρική Βίντι! Στόχος το θετικό αποτέλεσμα και η διατήρηση του αήττητου στην Ευρώπη

Απόψε το βράδυ στις 22:00 (LIVE από το FWS.GR) η εντυπωσιακή «Groupama Arena» ανοίγει τις πύλες της, για να υποδεχθεί την πρώτη σπουδαία αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ουγγρική Βίντι. η Ένωση μετά την υπέρβαση κόντρα στη Σέλτικ, θέλει να κάνει από σήμερα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η διαφορά βέβαια σε σχέση με τις αναμετρήσεις κόντρα στους «Κέλτες» είναι ότι αυτή τη φορά οι κιτρινόμαυροι θα είναι το φαβορί και είναι ένας τίτλος που θα πρέπει να διαχειριστούν απέναντι σε μια ομάδα που δεν αποτελεί φόβητρο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη τύπου θέλησε να αποτινάξει από τις πλάτες των παικτών του τον τίτλο του φαβορί, λέγοντας: «Μπορεί να λέμε πως η ΑΕΚ είναι το φαβορί, μπορεί τον αντίπαλο να τον βολεύει να λέει πως είμαστε φαβορί, αλλά εμείς δεν το βλέπουμε έτσι. Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι και ένα δυνατό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό».

Ο Έλληνας τεχνικός πάντως είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στο 100% τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι στην αρχική ενδεκάδα.

Το πιθανό σχήμα για τους κιτρινόμαυρους είναι και πάλι το 4-4-1-1. Ο Μπάρκας θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπακάκη και Χουλτ να είναι δεξιά και αριστερά στην άμυνα αντίστοιχα, ενώ οι Λαμπρόπουλος και Οικονόμου θα είναι στα στόπερ. Αμυντικά χαφ ο Σιμόες παρέα με τον Άλεφ ή τον Γαλανόπουλο, ενώ η τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λιβάγια θα είναι οι Μάνταλος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης.

Από την άλλη πλευρά η οι Ούγγροι θα παραταχθούν με ένα 4-2-3-1 έχοντας τους: Κοβάτσικ – Φιόλα, Γιουχάς, Βινίσιους, Στόπιρα – Χάτζιτς, Νικόλοφ – Νεγκό, Κοβάτς, Λάζοβιτς – Μ. Σέποβιτς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς