19.7 C
Athens

Δόξα Δράμας – ΠΑΟΚ 1-3: Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ανησυχία για Ζαμπά

Σε ένα φιλικό που διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες και δεν κράτησε καν 90 λεπτά, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με ανατροπή της Δόξας στη Δράμα με 3-1 χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση των Λάμπρου και Πέλκα στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο κράτησε 38′ με τον ΠΑΟΚ να έχει αρκετές καλές στιγμές, ωστόσο η Δόξα προηγήθηκε στο 20′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόντου, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε στην ανατροπή με τρία γκολ σε 16′ στο δεύτερο μέρος. Το αυτογκόλ του Ηλιάδη έφερε το 1-1 στο 57′, ο Άκπομ στο 64′ έγραψε το 1-2, ενώ στο 73′ ο Λάμπρου διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Στα θετικά για τον ΠΑΟΚ η επιστροφή των Μαουρίσιο και Βαρέλα (αγωνίστηκαν 55 και 46 λεπτά αντίστοιχα), ενώ απρόοπτο υπήρξε με τον Ζαμπά, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

Δόξα Δράμας: Ηλιάδης, Μαρκοπουλιώτης, Αργυρόπουλος (50’ Πλέγας), Οικονόμου (69’ Ρούτσης), Περέγιο, Κόντος, Αναστασίου, Αυλωνίτης, Παρασκευάς, Σαμπανίδης και Παπαϊωάννου.

Για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι: Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Καλουτσικίδης (Τσιγγάρας 39′ ), Βαρέλα (46′ Ντάικο), Παναγιώτου (55′ Τάχατος), Μαουρίσιο (55′ Γρόσδης), Στοχ (Λάμπρου 39′), Πέλκας (55′ Σαλαμούρας), Βιεϊρίνια, Άκπομ, Ζαμπά

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς