23.9 C
Athens

Δολοφονία Άλκη: Πρώην παίκτης των ακαδημιών του ΠΑΟΚ στους συλληφθέντες, αναζητούνται ακόμη δυο (vid)

Μόλις δυο από τα έντεκα εντάλματα σύλληψης για τη στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού παραμένουν σε εκκρεμότητα, πρώην παίκτης των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και οργανωμένος στη Θύρα 4 ανάμεσα στους συλληφθέντες σύμφωνα με σάιτ της Θεσσαλονίκης

Η Κυριακή 6 Φεβρουαρίου αποδείχθηκε η πιο αποφασιστική μέρα σε ό,τι έχει να κάνει με την πορεία των ερευνών για τη στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε οκτώ συλλήψεις, που συνολικά έφτασαν τις 9 μαζί με τον 23χρονο Αλβανό που είχε συλληφθεί πρώτος.

https://athlosnews.gr/dolofonia-alki-vinteo-me-ta-tessera-aftokinita-ton-draston-sto-open-tou-ivan-savvidi-vid/

Αναζητούνται ακόμη δύο άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονία στο πλαίσιο των δέκα ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν σήμερα από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Μεταξύ αυτών είναι και ο 20χρονος Αλβανός ο οποίος διέφυγε στη χώρα του και καταζητείται.

 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι όλοι νεαροί, Ελληνικής και Αλβανικής καταγωγής. Πρόκειται για επτά Έλληνες και έναν Αλβανό, ηλικίας από 20 έως 23 ετών ενώ οι τρεις από τους οκτώ έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν την Ελληνική Αστυνομία, εμπλεκόμενοι σε διάφορες υποθέσεις.

https://athlosnews.gr/dolofonia-alki-stous-epta-oi-syllifthentes-ekkremoun-akomi-tessera-entalmata-syllipsis-vid/

Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου ανάμεσα στους συλληφθέντες

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, Γ.Κ., το οποίο συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση. Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση του Γ.Κ είναι ότι πρόκειται για πρώην ποδοσφαιριστή της παιδικής ομάδας του ΠΑΟΚ και οργανωμένο οπαδό στη ΘΥΡΑ 4, που εργάζεται ως υπάλληλος σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας υποδημάτων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς