19.2 C
Athens

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακίστηκαν άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι

Και οι δέκα κατηγορούμενοι έχουν προφυλακιστεί μετά από τις μαραθώνιες απολογίες τους - Τη Δευτέρα απολογείται o 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία, αναζητείται ο 12ος της συμμορίας

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι για την επίθεση και τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη καθώς με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και ανακρίτριας έπειτα από τις πολύωρες απολογίες τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Υπενθυμίζεται πως οι υπόλοιποι εννέα από τους συλληφθέντες είχαν ήδη προφυλακιστεί τα προηγούμενα 24ωρα, ενώ οι απολογίες θα συνεχιστούν τη Δευτέρα (14/2) Θυμίζουμε πως στα χέρια των Αρχών βρίσκεται πλέον ο 20χρονος Αλβανός που είχε φύγει από τη χώρα έπειτα από το τραγικό συμβάν και ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τότε.

 

Την ίδια ώρα η Αστυνομία αναζητά τον 12ο που συμμετείχε στην επίθεση, όπως προέκυψε από τις απολογίες. Πρόκειται για άνδρα ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 22 με 25 ετών, μελαχρινός με κοντό μούσι που φορά σκούφο και έχει ύψος περίπου 1.80μ. Σημειώνεται πως ο 21χρονος στην απολογία του τον κατονόμασε ως «Ντίνο», ενώ από τις υπόλοιπες απολογίες φαίνεται να κατονομάζεται «Μεγάλος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς