24 C
Athens

Διπλό «έγκλημα» στο ΟΑΚΑ υπέρ του ΠΑΟΚ! (vid+pic)

Εμφανείς για ακόμα μια φορά έγιναν οι λόγοι που αυτό το πρωτάθλημα πρέπει να διακοπεί… άμεσα! Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς ευνοήθηκαν… σκανδαλωδώς από τον VAR Διαμαντόπουλο και τον Αζέρο «άρχοντα» της αναμέτρησης, Αγκάγιεφ!

Συγκεκριμένα, όλοι έκαναν τα στραβά μάτια στο καθαρό εκτός φάσης πάτημα του Γιαννούλη με τις τάπες στο γόνατο του Νάγκι (εξετάστηκε από το VAR) και ο Αζέρος διέταξε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Μακέντα γκολ Παναθηναϊκός ΠΑΟΚΣα να μην έφτανε αυτό, στην εκπνοή του πρώτου μέρους, οι Πράσινοι προηγήθηκαν με το γκολ του Μακέντα, το οποίο ακυρώθηκε για χέρι του Ιταλού φορ.

Ο Ζαχίντ έκανε την παράλληλη πάσα, η μπάλα κόντραρε στον Ίνγκασον και έφτασε στον Ιταλό επιθετικό του «τριφυλλιού» για να καταλήξει στα δίχτυα. Ο Μακέντα σουτάρει με το δεξί πόδι, η μπάλα πιθανότατα βρήκε στο χέρι του Ιταλού, το οποίο όμως ήταν κολλημένο στο σώμα του και συνεπώς δεν ήταν δυνατόν να αποκομίσει οποιοδήποτε παράτυπο όφελος.

Δείτε το γκολ που ακυρώθηκε:

https://streamable.com/vu4h4

Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι πως ο Αγκάγιεφ δεν πήγε καν να δει ο ίδιος τη φάση και εμπιστεύτηκε τους απεσταλμένους της ΚΕΔ του Περέιρα που είναι στο VAR. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και λίγο νωρίτερα, όταν ο Γιαννούλης σκαρφάλωσε κυριολεκτικά στο γόνατο του Νάγκι πατώντας τον εμφανώς εσκεμμένα, αλλά και πάλι ήρθε η… λύση για τον ΠΑΟΚ μέσω VAR και χωρίς ο Αγκάγιεφ να πάει στο μόνιτορ.

Μετά από όσα έχουν προηγηθεί την εβδομάδα που πέρασε, θα πίστευε κάποιος ότι αυτή τη φορά οι εκλεκτοί της ΚΕΔ, Έλληνες και ξένοι θα ήταν πιο «προσεκτικοί» και δεν θα φρόντιζαν να δώσουν δικαιώματα, δίνοντας σκανδαλωδώς όλες τις φάσεις υπέρ του ΠΑΟΚ. Ίσως η διακοπή του πρωταθλήματος να είναι η μόνη λύση, προτού φτάσουμε σε σημείο χωρίς επιστροφή…

https://streamable.com/ha73c

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς