19.8 C
Athens

Διακοφώτης για Ρόουζ: Δεν βλέπω κάτι μεμπτό, μόνο η FIFA μπορεί να κρίνει αν παραβιάστηκαν κανονισμοί

Θέση για το ζήτημα της μεταγραφής του Λίντσεϊ Ρόουζ στη Λέγκια, που από χθες παρουσιάζεται σε ορισμένα μίντια ότι έγινε μέσω του Ολυμπιακού και όχι του Άρη, πήρε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτης Διακοφώτης.

Στις δηλώσεις του, ο Διακοφώτης, υποστήριξε ότι δεν βλέπει κάποια μεμπτή πράξη στην όλη υπόθεση, ενώ ξεκαθάρισε ότι η μόνη αρμόδια για να την εξέταση της συγκεκριμένης μεταγραφής και του παρασκηνίου της είναι η FIFA.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ρ/Σ «Metropolis»:

«Η κάρτα μεταβολών είναι οι κινήσεις που κάνει κάθε ποδοσφαιριστής και διατηρείται στην Ομοσπονδία και στην FIFA. Τώρα είναι στην Πολωνία. Εγώ γνωρίζω, αλλά είναι προσωπικά δεδομένα. Οι κινήσεις αυτές εντάσσονται στα προσωπικά δεδομένα του παίκτη. Είμαι πρόεδρος στην επιτροπή ιδιότητας ποδοσφαιριστών» τόνισε πρόσθεσε σχετικά με την παρεμβολή της FIFA.

«Όσοι έχουν έννομο συμφέρον μπορούν να απευθυνθούν στην Ομοσπονδία και η νομική υπηρεσία θα απαντήσει αναλόγως. Αυτή η υπόθεση για μένα, προσωπική άποψη εκφράζω, πρέπει να εξεταστεί μόνο στην FIFA και όχι στα δικαστικά όργανα της Ομοσπονδίας. Αν υπάρχει γέφυρα και αν έχουν παραβιαστεί οι κανόνες των μεταγραφών».

Σημείωσε επίσης ότι: «Δεν βλέπω κάτι το μεμπτό, αν έγινε αυτή η μεταγραφή, Για εμάς σαν Ομοσπονδία μιλάω. Τώρα, αν υπάρχει κάποιο συμφωνητικό που δεν είναι σε γνώση της Ομοσπονδίας και παραβιάζει τους κανονισμούς, θα πρέπει να επιληφθεί η FIFA».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς