17.1 C
Athens

Δεν γλιτώνει το χειρουργείο ο Ουμτιτί

Ο Γάλλος αμυντικός της Μπαρτσελόνα Σαμουέλ Ουμτιτί, αντιλαμβάνεται πως οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν αντιμετωπίζονται με συντηρητική αγωγή και ο κίνδυνος να μπει στο χειρουργείο είναι πλέον ορατός

Τα σημαντικά παιχνίδια της Μπαρτσελόνα κόντρα σε Σεβίλλη και Ρεάλ Μαδρίτης για το πρωτάθλημα και Ίντερ για το Τσάμπιονς Λιγκ χάνει ο Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τον Γάλλο αμυντικό να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο πριν από δύο εβδομάδες και το οποίο εξακολουθεί να υφίσταται.

Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο και εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, το ιατρικό επιτελείο είχε αποφασίσει ο Γάλλος να ακολουθήσει μια συντηρητική αγωγή για τρεις εβδομάδες προκειμένου να αποφευχθεί το χειρουργείο.

Ωστόσο, οι προβλέψεις μοιάζουν δυσοίωνες αφού ο Ουμτιτί εξακολουθεί να πονά και το ενδεχόμενο της αρθροσκόπησης ώστε να καθαριστεί το γόνατο και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ολοκληρωτικά είναι πιο ορατό από ποτέ. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει εντελώς μέσα στην εβδομάδα κι αν επιβεβαιωθεί το σενάριο του χειρουργείου, τότε ο Γάλλος θα απουσιάσει σίγουρα για το υπόλοιπο του 2018.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς