20.3 C
Athens

Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος για τη Ρεάλ!

Με δράστες Μοράλες και Μαρτί, η Λεβάντε πανηγύρισε τη νίκη (2-1) στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» μετά από έντεκα χρόνια και βύθισε σε περαιτέρω απόγνωση τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ότι προερχόταν από αρνητικά αποτέλεσματα το γνωρίζαμε. Ότι έχει δυσκολία στο γκολ κι αυτό το γνωρίζαμε. Ότι θα έχανε όμως τόσο εύκολα από την ασταθή Λεβάντε, δεν το περιμέναμε!

Η Λεβάντε μπήκε στο παιχνίδι με διάθεση να πιέσει και να δυσκολέψει την κυκλοφορία της μπάλας της Ρεάλ. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα σόκαραν τους «γκαλάκτικος», όταν από βαθιά μπαλιά του Πόστιγο ο Μοράλες βγήκε στην πλάτη του Βαράν και άνοιξε το σκορ στο 6’.

Πριν καλά καλά συνέλθει η Ρεάλ Μαδρίτης, ήρθε η δεύτερη «σφαλιάρα», αυτή τη φορά από τον Ροζέρ Μαρτί στο 12’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ύστερα από χέρι του Βαράν εντός περιοχής.

Η Ρεάλ πίεσε για ένα γκολ που θα την ξαναέβαζε στο παιχνίδι, όμως οι μεγαλύτερες ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο προήλθαν από στημένες φάσεις.

Στην επανάληψη, οι αλλαγές του Λοπετέγκι βελτίωσαν την εικόνα των Μαδριλένων οι οποίοι πίεσαν περισσότερο και δεν άφησαν τη Λεβάντε να φανεί όσο απειλητική ήταν στο πρώτο ημίχρονο.

Έτσι, μετά από αρκετή προσπάθεια το πολυπόθητο γκολ της Ρεάλ ήρθε στο 72’ με σουτ του Μαρσέλο από γύρισμα του Μπενζεμά, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.
Πλέον, ο Λοπετέγκι έχει το «Ελ Κλάσικο» μπροστά του το οποίο θα καθορίσει κι οριστικά το μέλλον του. Αν μείνει μέχρι τότε στον πάγκο, ασφαλώς..

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Οντριοθόλα (46’ Μπέιλ), Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο (60’ Μπενζεμά), Λούκας Βάθκεθ, Ασένσιο (60’ Θεμπάγιος), Μαριάνο Ντίας

Λεβάντε: Όιερ, Καμπάκο, Πόστιγο (75’ Τσέμα), Ρομπέρ Πιερ, Τόνιο, Τζέισον, Καμπάνια, Ροτσίνα (67’ Ντουκουρέ), Μπάρντι, Μοράλες, Ροζέρ Μαρτί (79’ Μπόατενγκ)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς