19.1 C
Athens

Champions League: Ματσάρες στους «16» – Ξεχωρίζει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί!

Με 8 πολύ δυνατά ζευγάρια σχηματίστηκε ο χάρτης για τη φάση των «16» του Champions League - Ξεχωρίζουν αυτά των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Παρί και Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερν

Τα αστέρια τώρα αρχίζουν να λάμπουν! Η κληρωτίδα στη Νιόν της Ελβετίας είχε κέφια και έβγαλε μερικά ζευγάρια – φωτιά στους «16» του Champions League, μία φάση που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Στα μαλακά Λίβερπουλ, Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Τα νοκ-άουτ λοιπόν θα ξεκινήσουν, μεταξύ άλλων, με τη λάμψη των: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί, Ατλέτικο – Μπάγερν και Ίντερ – Άγιαξ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Μέσι θα αντιμετωπίσει ξανά τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην απόλυτη τιτανομαχία των νοκ-άουτ και με το… καλημέρα ένας από τους δύο θα μείνει εκτός!

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16» του UEFA Champions League:

Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης

Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου

Σάλτσμπουργκ – Λίβερπουλ

Ίντερ – Άγιαξ

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας – Γιουβέντους

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί Σεν Ζερμέν

Τσέλσι – Λιλ

Αυτά είναι τα 8 πολύ ενδιαφέροντα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν σε διπλούς αγώνες και χωρίς να ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ την πρόκριση στην «οχτάδα» του Champions League το διάστημα 15-16-17 Φεβρουαρίου με τις ρεβάνς να ολοκληρώνονται στις 7-8-9 Μαρτίου.

Ο τελικός της φετινής διοργάνωσης είναι προγραμματισμένος για τις 28 του Μάη στην Αγία Πετρούπολη και το γήπεδο της Ζενίτ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς