23.7 C
Athens

Ατρόμητος – ΠΑΣ 2-3: Ηπειρώτικη πρόκριση με εκρηκτική εμφάνιση (vid)

Τα… πάνω-κάτω έφερε στο Περιστέρι ο τρομερός ΠΑΣ Γιάννινα! Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος επικράτησε με 3-2 του Ατρομήτου και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου ματς, πέρασε στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας όπου βρίσκονται Παναθηναϊκός και Λαμία.

Οι φιλοξενούμενοι στον πολύ ωραίο αγωνιστικό χώρο κυκλοφόρησαν εξαιρετικά την μπάλα και βρήκαν ένα γρήγορο γκολ στο 3′.

Ο Παμλίδης πέρασε κάθετα στον Νάουμετς και ο Ουκρανός με υπέροχο πλασέ έγραψε το 0-1.

ΤΟ 0-1 ΤΟΥ ΝΑΟΥΜΕΤΣ

 

Ο Ατρόμητος έβλεπε παθητικά τους Ηπειρώτες να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και να βγαίνουν μπροστά με μεγάλη άνεση.

Το 0-2 ήρθε στο 10ο λεπτό, όταν ο Παμλίδης με τακουνάκι (!) στα δεξιά της περιοχής βρήκε τον Μιλιντσεάνου και ο Μολδαβός φορ άνοιξε λογαριασμό στο ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα.

ΤΟ 0-2 ΤΟΥ ΜΙΛΙΝΤΣΕΑΝΟΥ

 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» την πρόκριση στο 13′! Ο Σάλιακας έκανε προσποίηση και με το κακό του πόδι, το αριστερό, δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ.

ΤΟ 0-3 ΤΟΥ ΣΑΛΙΑΚΑ

 

Ο Νταμίρ Κάναντι βλέποντας τους Ηπειρώτες να κυριαρχούν προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, περνώντας στο 23′ στην αναμέτρηση τον Κωτσόπουλο αντί του Οικονομίδη. Ο νεαρός επιθετικός τον δικαίωσε επτά λεπτά αργότερα, όταν με δυνατό σουτ μείωσε σε 1-3.

Ο Μανδάς στο 50′ σταμάτησε σε τετ α τετ τον Ελευθεριάδη για το 1-4 και στο 74′ ο Μπρένερ έχασε τη δική του ευκαιρία για ένα τέταρτο γκολ του ΠΑΣ που το άξιζε βάσει της εικόνας του. Στο 81′ ο Κωτσόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 2-3, αλλά δεν υπήρχε χρόνος. Ο Μάτιτς με κεφαλιά είχε δοκάρι στην τελευταία φάση και κάπου εκεί μπήκαν οι τίτλοι τέλους.

ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-3

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Σκόρερ: 28′, 81′ Κωτσόπουλος / 3′ Νάουμετς, 10′ Μιλιντσεάνου, 13′ Σάλιακας

Διαιτητής: Φωτιάς

Κίτρινες: Κιβρακίδης / Μπρένερ

Ατρόμητος (Κάναντι): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γκαλβάο (78′ Νταβιώτης), Στρούγγης, Νάτσος (56′ Σάλομον), Ούμπιδες, Χαρίσης (46′ Γούτας), Οικονομίδης (23′ Κωτσόπουλος), Ραμπέγιο, Μουνίθ, Εντομβόνγι

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πέρσμαν, Κάργας, Κάστρο, Λιάσος, Νάουμετς (76′ Λώλης), Ελευθεριάδης (59′ Μπρένερ), Παμλίδης (84′ Πανουργιάς), Μιλιντσεάνου

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς