18 C
Athens

Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-2: Περίπατος στο Περιστέρι

Απέναντι στη 2η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ έπαιξε όσο χρειαζόταν προκειμένου να πάρει ένα εύκολο «διπλό» - Είδηση η επιστροφή του Τσούμπερ στα γκολ μετά από τρεις μήνες

Η αντίδραση της ΑΕΚ στην ήττα-σοκ από τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ ήρθε απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η Ένωση υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με τον τρίτο της τερματοφύλακα (Χατζηεμμανουήλ) λόγω του τραυματισμού του Τσιντώτα αλλά αυτό δεν της δημιούργησε το παραμικρό θέμα μιας και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από μια ομάδα που κυνηγά την παραμονή της (0-2).

Συγκριτικά με τις αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη άφησε (ξανά) αρκετά την μπάλα στους παίκτες του Κρις Κόλμαν που δεν ήταν απειλητικοί.

Η Ένωση απείλησε στο πρώτο μέρος κυρίως από στημένες φάσεις και στη δεύτερη εξ αυτών βρήκε δίχτυα για το 0-1. Ο Μάνταλος στο 23′ ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ, ο Λιβάι Γκαρσία έκανε ωραία ενέργεια και σουτ στην περιοχή, ο Γιαννιώτης απομάκρυνε σε πρώτο χρόνο αλλά ο Τζαβέλλας που ήταν στο σωστό σημείο έκανε το 0-1.

Το 0-2 έγινε στο 51′ με τον Στίβεν Τσούμπερ να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι από την ωραία σέντρα του Λιβάι Γκαρσία από τα δεξιά. Ο Ελβετός βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο για να ανέβει ψυχολογικά.

Ακολούθησαν κάποιες καλές τελικές προσπάθειες από τον Ανσαριφάρντ και τον Λιβάι Γκαρσία (που ήταν ο καλύτερος στο ματς) ωστόσο η αποβολή του Μουνίθ στο 65′ με απευθείας κόκκινη κάρτα ουσιαστικά τελείωσε κάθε πιθανότητα των Περιστεριωτών να διεκδικήσουν κάτι στην αναμέτρηση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΕΚ 0-2

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Σκόρερ: 23′ Τζαβέλλας, 51′ Τσούμπερ

Διαιτητής: Γκορτσίλας

Κόκκινη: 65′ Μουνίθ

Κίτρινες: Κουλούρης, Χαρίσης / Ανσαριφάρντ, Μάνταλος, Ρότα, Σιμάνσκι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Γκαλβάο, Στρούγγης, Βασιλαντωνόπουλος, Καρτάλης (63′ Σπιροντόνοβιτς), Χαρίσης (83′ Έρλινγκμαρκ), Ντένιτς, Μπεντινέλι (78′ Κλωναρίδης), Μουνίθ, Κουλούρης

ΑΕΚ (Γιαννίκης): Χατζηεμαννουήλ, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι (75′ Σιμόες), Λε Ταλέκ, Μάνταλος (53′ Γέβτιτς), Γκαρσία (63′ Μισελέν), Τσούμπερ (63′ Άμραμπατ), Ανσαριφάρντ (76′ Αραούχο)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς