17.8 C
Athens

Αστέρας – Βόλος 0-0: Ανώτεροι οι Αρκάδες, παρότι έπαιζαν με 10

Εν μέσω πολύ έντονης βροχόπτωσης στην Τρίπολη, Αστέρας και Βόλος έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς που οι Αρκάδες ήταν σαφώς ανώτεροι, παρότι ήταν αναγκασμένοι να παίξουν με δέκα παίκτες από το 57′ λόγω της αποβολής του Τασουλή.

Οι μονομαχίες των παικτών ήταν έντονες, με τους γηπεδούχους να έχουν την μπάλα διαρκώς στην κατοχή τους και να προσπαθούν να δημιουργήσουν φάσεις για να επιτεθούν και να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εστία του Μελίσσα. Η πιο σημαντική τελική του στο πρώτο μέρος καταγράφηκε στο 40′ όταν ο Ριέρα έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο Χαουρέγκι από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα με κεφαλιά ελάχιστα άουτ.

Από την πλευρά του, ο Βόλος απείλησε για πρώτη φορά στο 47′ με τον Τόρες να δοκιμάζει άστοχο σουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Χαουρέγκι να απειλήσει από καλή θέση, όμως για ακόμα μια φορά ήταν άστοχος.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 57′, όταν ο Τασουλής είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι δεν αξιοποίησαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, οι οποίοι είχαν μόλις μια καλή -τυχερή- στιγμή, τη σέντρα σουτ του Ζοάο στο 73′. Αντίθετα, οι Αρκάδες θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο που βάσει εικόνας δικαιούντο, αλλά στο 92′ ο Λουίς Φερνάντεθ αστόχησε.

Αστέρας Τρίπολης (Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Σουάρεθ, Τασουλής, Μπόρχα Φερνάντεθ, Καπίγια, Ριέρα (60′ Ορτέγκα), Λουίς Φερνάντεθ, Σίτο (79′ Μουνάφο), Χαουρέγκι (68′ Μαρκ Φερνάντεθ)

Βόλος (Φεράντο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Τόρες (94′ Ατιγιάτ), Μάντζης, Ζοάο (87′ Λύρατζης) – Γέντρισεκ (45+1′ Τσαούσης)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς