24.3 C
Athens

Αστέρας: Πήρε Μιχαήλ, θέλει Ντιανέ-Καπίγια

Μεταγραφικό ντεμαράζ για την ομάδα της Αρκαδίας

Φορτσάρει μεταγραφικά ο Αστέρας Τρίπολης. Πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του κίπερ του ΑΠΟΕΛ Νεόφυτου Μιχαήλ για 2 χρόνια. Ο 25χρονος Κύπριος αγωνίστηκε και πέρσι στην Σούπερ Λιγκ με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας συνολικά 13 εμφανίσεις, ενώ αποτιμάται στις 300 χιλιάδες ευρώ.

Ο 25χρονος Μοντού Ντιανέ είναι στο στόχαστρο για τα μετόπισθεν της ομάδας της Τρίπολης. Πρόκειται για σέντερ μπακ που όλη του την καριέρα αγωνίστηκε στη Νανσί απ’όπου έμεινε ελεύθερος φέτος, έχοντας πέρσι στη Λιγκ 2 18 συμμετοχές με 1 τέρμα. Έχει κληθεί στην εθνική Σενεγάλης χωρίς ωστόσο να κάνει ντεμπούτο, ενώ κοστολογείται στις 800 χιλιάδες ευρώ.

Τέλος το 24χρονο δεκάρι της Ρεάλ Σοσιεδάδ Ενέκο Καπίγια είναι ο βασικός στόχος για την θέση. Ο 24χρονος Ισπανός αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας με την Λεονέσα έχοντας γεμάτη σεζόν με 30 συμμετοχές και 6 τέρματα, ενώ αξιολογείται στις 300 χιλιάδες ευρώ. Αναμένεται στην Τρίπολη μόλις εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Γαλικία, μιας και στην Σοσιεδάδ δεν υπολογίζεται.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς