19.3 C
Athens

AS: «Προτεραιότητα του Βάτσλικ να συνεχίσει στην Ισπανία»

Ο Τόμας Βάτσλικ πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στο EURO με τη φανέλα της εθνικής Τσεχίας, με την ομάδα του να έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στη φάση των «16» και να αντιμετωπίζει την Ολλανδία για μια θέση στα προημιτελικά.

Σε μια εβδομάδα, το συμβόλαιο του Τσέχου τερματοφύλακα με τη Σεβίλλη ολοκληρώνεται και μετά από τρεις σεζόν ο 32χρονος θα αναζητήσει τον νέο σταθμό στην καριέρα του. Παρότι ελληνικά δημοσιεύματα τον εμφανίζουν κοντά στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την ισπανική AS προτεραιότητα του Βάτσλικ είναι να παραμείνει στην Ισπανία.

Ο βασικός λόγος έχει να κάνει με την οικογένεια του, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στην Ανδαλουσία και δεν δείχνει διατεθειμένη να αλλάξει περιβάλλον.

Μάλιστα, ο Βάτσλικ από τη στιγμή που είναι ελεύθερος περιμένει πρόταση από ισπανικούς συλλόγους και θεωρεί, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πως με τις εμφανίσεις του θα βρει ένα καλό συμβόλαιο.

Το δημοσίευμα της AS δεν κάνει καμία αναφορά στον Ολυμπιακό, ωστόσο κάνει λόγο για προτάσεις στον Βάτσλικ από ομάδες της Τουρκίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς