16.1 C
Athens

Άρσεναλ: Στην Γκάνα βλέπουν Καμαρά αν δεν αποκτηθεί ο Πάρτεϊ

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν την Άρσεναλ να εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του αμυντικού χαφ του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, που έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές του εμφανίσεις.

Σε Μέσο της Γκάνας μάλιστα, υποστηρίζουν πως οι «κανονιέρηδες» θα κάνουν κίνηση για τον Καμαρά, σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί ο πρώτος στόχος του Μικέλ Αρτέτα που είναι ο Τόμας Πάρτεϊ.

Ο Τόμας πραγματοποιεί και αυτός εκπληκτική χρονιά με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Ισπανία θα ανανεώσει το συμβόλαιο του και θα λάβει υψηλές αποδοχές προκειμένου να μην αποχωρήσει για άλλο σύλλογο.

Σημειώνεται πως ο Καμαρά ήταν εξαιρετικός στα ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τη φάση των «32» του Europa League, για αυτό και δεν αποκλείεται τελικά η διοίκηση των κανονιέρηδων να κινηθεί το καλοκαίρι. Το δημοσίευμα στην Γκάνα αναφέρει πως με περίπου 25.000.000 ευρώ ο Ολυμπιακός θα παραχωρήσει τον ταλαντούχο διεθνή μέσο από τη Γουϊνέα.

English Premier League giants Arsenal have lined up a move for Olympiacos defensive midfielder Mady Camara, should they miss out on Atletico Madrid’s Thomas Partey.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς