17.8 C
Athens

Άρης – Παναθηναϊκός 0-1: Τον έπιασε κορόιδο! (vid)

Τρίτο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα για τον Άρη στο χειρότερο χρονικό σημείο. Οι Κίτρινοι μετά από την ΑΕΚ ηττήθηκαν και από τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη με το ίδιο σκορ (0-1) και μετά από στημένη φάση – όπως και με την Ένωση.

Μόλις στο 9ο λεπτό και στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία, οι Πράσινοι που παρατάχθηκαν με τρεις φορ στην ενδεκάδα προηγήθηκαν με το γκολ του Καμπετσή. Ο Χουάνκαρ εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Βέλεθ έκανε το γύρισμα και ο Καμπετσής πέτυχε το 0-1.

ΤΟ 0-1 ΤΟΥ ΚΑΜΠΕΤΣΗ

 

Το γκολ «πάγωσε» τον Άρη που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές και άργησε να δημιουργήσει ευκαιρία. Στο 37′ ο Μαντσίνι έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και βρήκε στο δοκάρι του Διούδη και κατέληξε άουτ.

ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΙΝΙ

 

Ο Παναθηναϊκός κοίταξε να αμυνθεί και να κρατήσει το μηδέν, ωστόσο ο Άρης θα μπορούσε να βρει ένα γκολ μέχρι το 60′ όπου είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες.

Και στις τρεις, ο Διούδης δήλωσε «παρών» με τρεις μεγάλες επεμβάσεις κατά σειρά σε Τζέγκα, Σίλβα και Μάνο, με τον τελευταίο να είναι ο πιο δραστήριος από τη στιγμή που μπήκε στο ματς στο δεύτερο μέρος στη θέση του αρνητικού και… αόρατου Λόπεθ.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΖΕΓΚΟ, ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ ΜΑΝΟ

 

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη δεύτερη τελική του στο παιχνίδι στο 66′, με τον Εμμανουηλίδη να κάνει την ατομική προσπάθεια και τον Σιαμπάνη να τον σταματά εντυπωσιακά.

Οι Πράσινοι ελέω Διούδη άντεξαν μέχρι το φινάλε και μείωσαν την απόσταση τους από τους Κίτρινους στους πέντε βαθμούς.

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

Σκόρερ: 9′ Καμπετσής

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Κίτρινες: Λόπεθ, Ιωάννου, Μπεναλουάν, Σάκιτς / Πούγγουρας, Μολό

Άρης (Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (81′ Σάκιτς), Ιωάννου (81′ Γκάνεα), Μπεναλουάν, Ρόουζ, Τζέγκο (55′ Σάσα), Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι (68′ Σαντέ Σίλβα), Λόπεθ (46′ Μάνος).

Παναθηναϊκός (Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο (81′ Χατζηθεοδωρίδης), Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης (80′ Καρλίτος), Εμμανουηλίδης (74′ Χατζηγιοβάνης), Καμπετσής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς