20.6 C
Athens

Απόλλων Σμύρνης: Παρελθόν ο Παράσχος

Ο Γιώργος Παράσχος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον έμπειρο τεχνικό να ανακοινώνει στους παίκτες του την απόφαση να παραιτηθεί στα αποδυτήρια μετά τη νίκη της ομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό (1-0).

Μπορεί η Ελαφρά Ταξιαρχία να πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο απέναντι στα Καναρίνια, το οποίο την βγάζει τη δύσκολη θέση και της δίνει ένα καλό προβάδισμα ενόψει των playouts, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής (14/3) δεν τελείωσε για όλους το ίδιο ευχάριστα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι παίκτες του Απόλλωνα βρέθηκαν προ εκπλήξεως, όταν ο Παράσχος τους ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο λόγος που ο 68χρονος τεχνικός πήρε αυτή την απόφαση ήταν το γεγονός πως η διοίκηση εμφανίστηκε δυσαρεστημένη!

Κι όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Κασναφέρη, του ανθρώπου που επίσης στήριξε τον Έλληνα τεχνικό.

Σημειώνεται πως ο Απόλλωνας ουσιαστικά εξασφάλισε εύκολα την παραμονή του και μάλιστα με καλές εμφανίσεις στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς