19.8 C
Athens

Αποφασισμένος να αντιδράσει με Εφές

Αντίδραση και βελτίωση απαιτείται σήμερα από τους παίκτες του Ολυμπιακού, για να πάρουν ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην Αναντολού Εφές (21:00, Novasports2), με δύναμη την έδρα.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα ήδη χθες στάθηκε στην ανάγκη να προσεχθεί ιδιαίτερα η περιφέρεια της Αναντολού Εφές και η ομάδα του να μετουσιώσει τα λόγια σε πράξεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Ίθαν Χαπ στο ρόστερ, οποίος δόθηκε δανεικός στην Κρεμόνα και τον τραυματία Κώστα Παπανικολάου. αλλά με παρόντες τους «φρέσκους» Τέιλορ Ρότσεστι και Γουίλι Ριντ.

Από την άλλη πλευρά, η Εφές σέβεται τον αντίπαλο της και αυτό φάνηκε από της δηλώσεις του προπονητή των Τούρκων, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες υψηλής ποιότητας και προσωπικότητας και η ομάδα του πρέπει να παλέψει πολύ για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο ΣΕΦ. Η Εφές θα επιδιώξει επίσης την επιστροφή στις νίκες, αφού προέρχεται από την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Απουσία θα έχουν και οι Τούρκοι, που θα αγωνιστούν χωρίς το τραυματία Αντριάν Μερμάν.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Έντουαρντ Ουντιάνσκι (Αγγλία).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς