14.8 C
Athens

ΑΠΟΕΛ: Παρελθόν μετά από 45 ημέρες ο Ινγκέμπριγκτσεν, επέστρεψε ο Ουζουνίδης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ μετά από μόλις 45 ημέρες αποτελεί ο 54χρονος Κάρε Ινγκέμπριγκτσεν. Ο Νορβηγός δεν ικανοποίησε στο διάστημα που έμεινε στον πάγκο του κυπριακού συλλόγου και μετά την ήττα από την ΑΕΚ Λάρνακας (1-0) το περασμένο Σάββατο, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία επισημοποιήθηκε την Τρίτη (11/2).

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασία της με τον Kåre Ingebrigtsen. Ευχαριστούμε τον κ. Ingebrigtsenγια την προσφορά του κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας και του ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο βήμα της επαγγελματικής του καριέρας και ό,τι καλύτερο στην προσωπική του ζωή», αναφέρει η ανακοίνωση του κυπριακού συλλόγου.

Αυτός που θα διαδεχθεί τον Νορβηγό κόουτς είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος επιστρέφει στη Λευκωσία μετά από 13 χρόνια, με στόχο να πανηγυρίσει τίτλο όπως και τότε. Το έργο του όμως, είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Ο ΑΠΟΕΛ μετά από 19 αγωνιστικές βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 35 βαθμούς, στο μείον πέντε από την πρωτοπόρο Ανόρθωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς