23.2 C
Athens

Αναλαμβάνει τα ηνία του Φοίνικα Σύρου ο Παβλίσεβιτς

«Παγωμάρα» επικρατεί στο Φοίνικα Σύρου λόγω της παραίτησης του Νίκου Ζαλμά και της αναγκαστικής αλλαγής προπονητή λίγα εικοσιτετράωρα πριν ξεκινήσει η φετινή σεζόν

Ξαφνική παραίτηση στο Φοίνικα Σύρου. Ο Νίκος Ζαλμάς δήλωσε την παραίτηση του λίγες μέρες πριν την έναρξη της φετινής Volley League για προσωπικούς κι επαγγελματικούς λόγους ενώ πρόλαβε να κοουτσάρει την ομάδα σε τρία παιχνίδια για το League Cup και να την οδηγήσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η διοίκηση του Φοίνικα κινήθηκε άμεσα και ήρθε σε συμφωνία με τον Ράτκο Παβλίσεβιτς. Ο Σέρβος ήταν προπονητής στον Φοίνικα και τη σεζόν 2014-15 όπου έπιασε την 3η θέση έχοντας μάλιστα και διαγώνιο πάλι τον συμπατριώτη του Τόμισλαβ Ντόκιτς. Ο Παβλίσεβιτς θα ταξιδέψει άμεσα στη Σύρο αλλά είναι άγνωστο ακόμα εάν θα κοουτσάρει την ομάδα κόντρα στον Παμβοχαϊκό αύριο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Ζαλμά από την τεχνική ηγεσία της ομάδας για επαγγελματικούς λόγους. Η συνεργασία με τον κ. Ζαλμά υπήρξε άψογη και σύσσωμος ο κόσμος του Φοίνικα εκφράζει τις αμέριστες ευχαριστίες του, καθώς στο σύντομο αυτό διάστημα που βρέθηκε στο τιμόνι της δούλεψε με συνέπεια για τη δημιουργία μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Τη θέση του προπονητή αναλαμβάνει ο παλιός γνώριμος της ομάδας Ratko Pavlicevic, ο οποίος υπήρξε προπονητής της και κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 και του οποίου η αξία είναι αναγνωρισμένη, αφού επί των ημερών του η ομάδα είχε κατακτήσει την 3η θέση του πρωταθλήματος και είχε συμμετοχή και στο final four του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η διοίκηση εύχεται στον κ. Ζαλμά καλή συνέχεια και στον κ. Pavlicevic καλή επιτυχία στο έργο του και καλή αγωνιστική σεζόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς