15.9 C
Athens

ΑΛΕΦ: Έτσι έφτασε στα χέρια της ΑΕΚ (vid)

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης

H ΑΕΚ κλείνει το κενό που προέκυψε από την αποχώρηση του Παναγιώτη Κονέ και προσθέτει στο δυναμικό της ένα παίκτη που μπορεί να αποτελέσει βασικό γρανάζι για το Μαρίνο Ουζουνίδη,

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που εκτός από τα στοιχεία που μπορεί να προσδώσει άμεσα στην Ένωση, αποτελεί και μια πολύ καλή επένδυση για το μέλλον.

Είναι μόνο 23ετών, έχει εμπειρία ακόμα και από την Εθνική Βραζιλίας έχοντας παίξει στην U20 της χώρας του και πολλοί πιστεύουν ότι ο Άλεφ έχει όλα τα προσόντα να κάνει μεγάλη καριέρα.

Η Μπράγκα στην αρχή του καλοκαιριού απέρριψε πρόταση του Απόλλωνα για νέο δανεισμό, καθώς επιθυμία της πορτογαλικής ομάδας ήταν να τον πουλήσει με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο.

Ο Απόλλων ωστόσο δεν ήταν η μοναδική ομάδα από την Κύπρο που έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του, με τον ΑΠΟΕΛ να κάνει κρούση στην ομάδα για το δανεισμό του. Οι Πορτογάλοι την απέρριψαν με την πρόφαση ότι ο παίκτης τίθεται μόνο προς πώληση.

Πέρυσι έβγαλε «μάτια» στον Απόλλωνα Λεμεσού και γι’ αυτό το λόγο πίστευε ότι θα κέρδιζε μια θέση στο ρόστερ της Μπράγκα, γεγονός που προκύπτει από τα όσα δήλωσε στη Record τον περασμένο μήνα:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς