19.8 C
Athens

Άφαντη Ελλάδα, έρμαιο στα χέρια της Ρωσίας

Σε κακή κατάσταση βρέθηκαν οι Ελληνίδες αθλήτριες που γνώρισαν την ήττα κόντρα στη Ρωσία (13-4) στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Στόχος πλέον η 7η θέση

Ακόμα μία συντριβή πρόσθεσε στο ενεργητικό της στο τρέχον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού η Εθνική Ελλάδας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα λύγισε κόντρα στην ξεκάθαρα ανώτερη Ρωσία με 13-4, ούσα απούσα πνευματικά από την πισίνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ενδεικτικό αυτού, το γεγονός πως υστέρησε σε όλα τα οκτάλεπτα. Αρχικά ηττήθηκε με 2-0, βελτιώνοντας, όμως, στη συνέχεια την επιθετική της παρουσία μείωσε σε 4-1. Με την άμυνα να εξακολουθεί να είναι προβληματική, οι παίκτριες του Μορφέση επέστρεψαν από τη διακοπή του ημιχρόνου με το βαρύ 4-2, ενώ στο τέλος παραδόθηκαν αμαχητί στις αντιπάλους τους, δεχόμενες πέντε ακόμα γκολ, την ώρα που οι ίδιες σκόραραν μόλις μία φορά.

Η Πλευρίτου ήταν η μόνη διασωθείσα για τη γαλανόλευκη με 2 τέρματα, ενώ η Μπέρσνεβα με 3 ξεχώρισε από τη Ρωσία.

Η Εθνική μας θα αγωνιστεί στη συνέχεια με την Ιταλία ή την Ολλανδία για την 7η θέση, την ώρα που η Ρωσία περιμένει τη νικήτρια του ίδιου ζευγαριού στην προσπάθεια που κάνει, για να τερματίσει πέμπτη.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-2, 2-4, 1-5.

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη, Κώτσια, Νίνου, Πλευρίτου 2, Ξενάκη, Κοτσιώνη.

ΡΩΣΙΑ (Γκαϊντούκοφ): Γκολόβινα, Μπέρσνεβα 3, Προκοφίεβα 1,  Καρίμοβα 3, Τολκούνοβα, Γκορμπούνοβα 1, Σερζάντοβα, Σιμάνοβιτς , Τιμοφέεβα ,Σομπόλεβα 2, Ιβάνοβα 1, Ρίζκοβα 1, Καρνάουχ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς