23.5 C
Athens

ΑΕΛ: «Υπάλληλος του Μελισσανίδη ο Τσαμούρης, δεν ορίζει τους διαιτητές ο Κλάτενμπεργκ»

Ο διαιτητής Πολυχρόνης Φωτιώς του συνδέσμου Πιερίας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ξάνθη.

Η διοίκηση των Βυσσινί δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη με αυτή την επιλογή ρέφερι και φρόντισε να το τονίσει, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, εξαπολύοντας πολλαπλά «βέλη» κατά του κ. Μελισανίδη, του κ. Κλάτενμπεργκ και άλλων εμπλεκομένων στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πληροφορηθήκαμε τους διαιτητές που η ΚΕΔ όρισε να διαιτητεύσουνε το παιχνίδι μας με την Ξάνθη την Τετάρτη 29/12/2021.

Μετά από τον ορισμό είμαστε βέβαιοι ότι τους ορισμούς των διαιτητών της Super League2 δεν τους κάνει ο κ. Κλάτενμπεργκ, αλλά τους κάνουν αυτοί που έχουν διαλύσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν είναι δυνατόν να μας διαιτητεύσουν αυτόν το κρίσιμο αγώνα οι ίδιοι διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητών που μας κατακρεούργησαν απέναντι στην Βέροια.

Θα περιμένουμε μία τίμια διαιτησία 50-50% και αν αυτό δεν γίνει την επόμενη ημέρα θα παραδώσουμε στον κ. Κλάτενμπεργκ όλα τα δελτία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών μας.

Αν είναι δυνατόν σε όλα τα ντέρμπυ που παίξαμε μέχρι τώρα να έχουν ορισθεί διαιτητές από την Πέλλα και την Πιερία και στο παιχνίδι με την Καρδίτσα να έχει ορισθεί ως διαιτητής ο υπάλληλος του Μελισσανίδη, ο Τσαμούρης που άφησε τα δύο γνωστά και ιδιαίτερα «καθαρά» κωλόπαιδα της Καρδίτσας να σακατεύουν με εξοντωτικά κτυπήματα και χωρίς κάρτα τον Νικολιά και να ορίζεται ως βοηθός διαιτητού πάλι από την Πέλλα, του έκπτωτου Αντωνίου, ο Δέλλιος και να ορίζονται βοηθοί διαιτητών οι Βρούζος και Μηνούδης από την Πιερία, τόσο στον αγώνα με την Καρδίτσα, όσο και στον αγώνα με την Βέροια αντίστοιχα υποδεικνύοντας ανύπαρκτα οφσάιντ στους Badibanga και Γλυνό, οι οποίοι έβγαιναν μόνοι απέναντι στον τερματοφύλακα.

Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και να θυμούνται οι κατηγορούμενοι των δύο Koriopolis ότι τα ίδια έκαναν από το 2009 έως το 2012 και στο τέλος πήγαν φυλακή.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς