17.2 C
Athens

ΑΕΛ – Βόλος 3-1: Τόρζε και Μπούστος τον… τελείωσαν

Μία πάρα πολύ σημαντική νίκη πήρε η ΑΕΛ επί του Βόλου με 3-1, στην τρίτη αγωνιστική των play out της Super League.

ΑΕΛ και Βόλος ήθελαν τη νίκη -για τους δικούς τους λόγους- αλλά η ομάδα του Γρηγορίου ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Από την αρχή της αναμέτρησης, ο Βόλος θέλησε να πιέσει και κατάφερε μόλις στο 8ο λεπτό να κερδίσει πέναλτι, το οποίο ο Μάντζης δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ.

Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Τσοκάνη με την ΑΕΛ να… ξυπνά, από εκείνο το σημείο και έπειτα.

Τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ήταν επεισοδιακά, μιας και ο Γκαζάλ και ο Οικονόμου αντίκρισαν κόκκινη κάρτα, ενώ ο Τόρζε κατάφερε να ευστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι για να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Βόλου αναγκάστηκε να αγωνιστεί με 9 παίκτες, αφού και ο Λύρατζης είδε την κόκκινη κάρτα.

Αυτή η εξέλιξη βοήθησε σημαντικά την ΑΕΛ, η οποία ακόμα και με το παιχνίδι σε αριθμητική ισορροπία είχε τον έλεγχο.

Ο Τόρζε στο 83 έκανε το 2-1 με ένα πολύ όμορφο γκολ και ο Μπούστος στο 93 έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ΑΕΛ.

Με αυτόν τον τρόπο οι «βυσσινί» ανέβηκαν στους 33 βαθμούς, ενώ ο Βόλος έμεινε κολλημένος στους 30.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μούζεκ (Στελιάνο 76′), Μιχαήλ, Μαρκοβιτς (Ζίζιτς 53′), Μπέρτος, Σεσέροβιτς (Μπούστος 76′), Αλί Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς (Ηλιάδης 64′), Βινίσιους, Τόρζε, Παπάζογλου (Ασούμπρε 63′)

Βόλος (Ξηροφώτος): Μελίσσας, Λύρατζης, Οικονόμου, Διαμαντής, Φερράρι, Μαξ, Τσοκάνης (Μπαλογιάννης 54′), Τσαούσης (Δημόπουλος 46′), Ζοάο (Κυζιρίδης 87′), Γκουαροτσένα (Τόρες 87′), Μάντζης (Μουνιόθ 54′)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς