17.7 C
Athens

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-2: Με… «Σέρβο πορτοφολά» νίκησε τους αποδεκατισμένους Λαρισινούς!

Ένα απίστευτο τριπλό χέρι σε μια φάση που οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιξαν κανονικό βόλεϊ μέσα στην περιοχή τους, ήταν το… απαύγασμα της διαιτησίας του Σέρτζαν Γιοβάνοβιτς στην AEL FC Arena.

Ο άνθρωπος που χαρακτηρίστηκε «Σέρβος πορτοφολάς» από τον Αλέξη Κούγια και που κανείς δεν ξέρει αν θα κάνει διακοπές στη Χαλκιδική, όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ…

Η ΑΕΛ είχε να… αντιμετωπίσει εκτός από τις πολλές απουσίες της και τον Σέρβο διαιτητή, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε στην αναμέτρηση με τα σφυρίγματα του. Ο Λημνιός έκανε σπουδαία εμφάνιση και ήταν ο MVP του ΠΑΟΚ, ενώ ξεκλείδωσε την αναμέτρηση με το γκολ του στο 14′.

Ο Μάτος έκανε τη σέντρα, ο Λάμπρου πήρε την πρώτη την κεφαλιά, ο Άκπομ τη δεύτερη και ο Λημνιός με υπέροχο πλασέ αμαρκάριστος, αφού ο Μπάλλας τον έχασε έγραψε το 0-1. Οι «βυσσινί» στο 33′ είδαν τον διαιτητή να μην καταλογίζει καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδας τους σε χέρι του Ντούγκλας Αουγκούστο και λίγα λεπτά αργότερα, ο παίκτης που έκανε το χέρι με εκπληκτικό σουτ έγραψε το 2-0.

Από την πλευρά της η ΑΕΛ, διεκδίκησε τις πιθανότητες της, παρά τις πολλές απουσίες της. Ο Θεοχάρης Ηλιάδης έκανε το ντεμπούτο του ως αλλαγή και βρήκε δίχτυα στο 67′, όταν με προβολή μείωσε σε 2-1 ξαναβάζοντας έτσι την ομάδα του στη διεκδίκηση έστω του βαθμού της ισοπαλίας.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έκανε εξαιρετική διαχείριση και άντεξε στην πίεση ενώ κάποια μικροσφυρίγματα του Σέρβου διαιτητή επέτρεψαν στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να μην αγχωθεί ιδιαίτερα…

AΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπάλλας, Τόρζε, Παπάζογλου, Μούζεκ, Μάρκοβιτς, Μόρας, Σεσέροβιτς, Ασούμπρε, Αλί Γκαζάλ (45’+1’ λ.τρ. Ηλιάδης), Βινίσιους (77’ Πινακάς)

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίφκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Λημνιός, Λάμπρου, Πέλκας (61’ Ελ Καντουρί), Άκπομ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς