Athens Kallithea – Ατρόμητος 0-3: Οι νεοφώτιστοι έσπασαν τα δοκάρια και οι Περιστεριώτες επέστρεψαν στις νίκες

Ο Ατρόμητος έσπασε το αρνητικό σερί τριών ηττών και επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 0-3 της Athens Kallithea, η οποία έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες καιγόταν για τη νίκη, όμως αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι Περιστεριώτες του Πάμπλο Γκαρσία που ανέβηκαν στους 11 βαθμούς και την 9η θέση.

Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις και η αλήθεια είναι πως οι γηπεδούχοι μπορούν να αισθάνονται ξανά αδικημένοι, καθώς είχαν τελείωσαν την αναμέτρηση με συνολικά τρία δοκάρια!

ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο 16′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο ωστόσο πήρε πίσω ο Πολυχρόνης μετά από παρέμβαση του VAR.

Στο 38′ ακυρώθηκε το γκολ του Ατρομήτου με τον Μπακού, ενώ στο 45′ ήρθε το πρώτο δοκάρι για την Athens Kallithea με κεφαλιά του Χάνουσεκ μετά από ωραία σέντρα του Βαλμπουενά.

Κι αφού δεν ήρθε το 1-0 έγινε το 0-1 στιγμές αργότερα. Ο Μίχορλ εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Μανσούρ πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα.

Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση, με τον Ντιαγέ να στέλνει από κοντά με το κεφάλι την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 50′ ο Ατρόμητος απείλησε με Γιουμπιτάνα και τρία λεπτά αργότερα έφτασε στο 0-2 με τον Τσιγγάρα, ο οποίος έκανε καταπληκτική ατομική ενέργεια και σκόραρε με ωραίο τελείωμα.

Αμέσως μετά (56′) ήρθε το τρίτο δοκάρι των γηπεδούχων μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια στην άμυνα, με τους ποδοσφαιριστές της Athens Kallithea να μην μπορούν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ρυθμός άρχισε να πέφτει όσο περνούσε η ώρα και κάπως έτσι δεν άλλαξε κάτι παρά μόνο το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ο Αθανασίου έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 94′

ATHENS KALLITHEA – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-3

Γήπεδο: Λεωφόρος

Σκόρερ: 45′ Μανσούρ, 53′ Τσιγγάρας, 90+4′ Αθανασίου

Διαιτητής: Πολυχρόνης

Κίτρινες: 19′ Ντιμπά, 60′ Τζιάνι / 9′ Μανσούρ, 58′ Γιουμπιτάνα, 66′ Τσιγγάρας, 73′ Αθανασίου

Athens Kallithea: Μπερναμπέ, Μεχίας(83΄Σοΐρι), Ισιμά Μιρέν, Μότοκ, Μανθάτης(57 Ντεμέτριους), Εντιαγέ, Ντιμπά(46΄Μερκάτι), Χάνουσεκ, Μουτίνιο(57΄Λουκίνας), Βαλμπουεά, Ουλντρίκις(57΄Τζιάνι)

Ατρόμητος: Χουτεσιώτης, Μουντές, Μπρόρσον, Μανσούρ, Κίνι, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Γιουμπιτάνα70 Αθανασίου), Μίχορλ(80΄Καραμάνης), Ουάρντα, Μπάκου (91΄Σταυρόπουλος)

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Είναι μια δύσκολη περίοδος, η οποία όμως θα γυρίσει

Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πιο συμπαγής και...

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 1-2: Ιστορικός θρίαμβος των Κρητικών και άγρια γιούχα στην Τούμπα

Ο Σαλσέδο μπήκε στο 74' και μέχρι το 79' έφερε τούμπα το ματς με γκολ κι ασίστ για την ιστορική νίκη των Κρητικών, που έφερε γιούχα στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο και τον Άρη μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 71-78: Τρίποντη εκτέλεση στο ΣΕΦ και πράσινο προβάδισμα για το πλεονέκτημα (hls)

Μπράουν και Ναν έβαλαν 10 τρίποντα στο ΣΕΦ και ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη μάχη με τον Ολυμπιακό στη φετινή GBL, με τους Ερυθρόλευκους να εμφανίζονται ξανά προβληματικοί στην άμυνα σε μια δύσκολη περίοδο που αναζητούν ρόλους και αυτοπεποίθηση

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ομάδα έχει προπονητή, δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του»

Τα σενάρια που ήθελαν τον Ντιέγκο Αλόνσο να απομακρύνεται...

Παναθηναϊκός – Άρης 1-1: Ο τρομερός Μορόν τιμώρησε τους Πράσινους και καταδίκασε τον Αλόνσο (vid)

Με ένα ακόμη γκολ μεγάλης κλάσης ο πρώτος σκόρερ της Super League τιμώρησε τους αδιάβαστους Πράσινους και ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Ντιέγκο Αλόνσο που τα... άκουσε για τα καλά από τον κόσμο στο ΟΑΚΑ

Αστέρας – Ολυμπιακός 1-0: Άξιος της μοίρας του, ήττα από τους Αρκάδες μετά από 10 χρόνια

Ο Ολυμπιακός έχασε για πρώτη φορά από τον Αστέρα Τρίπολης μετά τον Μάρτιο του 2014, μετράει μόλις μια νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές και μπαίνει επίσημα σε βαθιά κρίση ταυτότητας - Πρώτη εντός έδρας νίκη για τους Αρκάδες από τον Ιανουάριο

Π. Κωνσταντινίδης: Όταν λείπει ο προπονητής από τον πάγκο, όλα είναι διαφορετικά

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ έπρεπε να...

Φιορεντίνα – Ρόμα 5-1: Τη διέλυσε και πάτησε 4άδα

Εμφατική νίκη πήρε η Φιορεντίνα με 5-1 επί της...

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν με συνθήματα την αποστολή στο ΟΑΚΑ

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο...

Μπράουν: Δεν ήταν εύκολη νίκη, ο Ολυμπιακός έπαιξε τρομερή άμυνα

Μεγάλη αλλά και δύσκολη χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού...