15.9 C
Athens

Ήρωας Μορέλος στην Γλασκώβη, βαθμό στο 96’ η Βιγιαρεάλ

Με τον Μορέλος σε μεγάλα κέφια, η Ρέιντζερς έπιασε κορυφή στον όγδοο όμιλο, ενώ η Βιγιαρεάλ έσωσε τον βαθμό στη λήξη του αγώνα

Τι κι αν η Ραπίντ Βιέννης προηγήθηκε στο 41’ απέναντι στην ομάδα του (προπονητή) Στίβεν Τζέραρντ; Η Ρέιντζερς έκανε σούπερ ανατροπή με τον απίθανο Μορέλος να πετυχαίνει τα δύο από τα τρία γκολ των Σκωτσέζων (43’, 90’) ενώ ο Ταβερνιέ με πέναλτι είχε κάνει το 2-1 στο 84’.

Ρέιντζερς: Μακ Γκρέγκορ, Ταβερνιέ, Βόραλ, Γκόλντσον, Φλάναγκαν, Άρφιλντ, Κουλιμπαλί, Εχαρία, Κεντ (90’ Χάλιντει), Καντέιας, Μορέλος (90’ Μίντλετον)

Ραπίντ Βιέννης:
Στρεμπίνγκερ, Πότζμαν, Σονλάιτνερ, Μπάρατς (33’ Ντιμπόν), Μουλντούρ, Σβαμπ, Ιβάν (58’ Αλάρ), Μπερίσα (72’ Εμπομπό), Λιούμπισιτς, Μουργκ, Πάβλοβιτς

Το ματς της αγωνιστικής σημειώθηκε στην Μόσχα. Η Βιγιαρεάλ πήρε δύο φορές το προβάδισμα απέναντι στην Σπαρτάκ με τον Εκαμπί να ανοίγει τον «χορό» στο 13’ (ισοφάρισε προσωρινά ο Ζε Λουίς σε 1-1 στο 34’ με πέναλτι), και τον Φορνάλς με ωραία κίνηση στο 49’ να πετυχαίνει το επόμενο γκολ.

Παρόλα αυτά, η Σπαρτάκ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στο γήπεδο της και με την βοήθεια από την εξέδρα βρήκε την ισοφάριση (2-2) με τον Ζε Λουίς στο 82’ και πέτυχε ολική ανατροπή στο 85’ με τον Μελγκαρέχο. Το σοκ γλίτωσε η Βιγιαρεάλ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καθόρλα στο 96’.

Σπαρτάκ Μόσχας: Μακσιμένκο, Ρασκάσοφ, Μποκετί, Ντζικίγια, Κομπάροφ (89’ Τιμοφέβ), Φερνάντο, Ζόμπνιν, Ιγνάτοφ (69’ Ανί), Μελγκαρέχο, Λομοβίτσκι (80’ Τασάεφ), Ζε Λουίς

Βιγιαρεάλ: Αντρές Φερνάντεθ, Γκασπάρ, Μπονέρα, Ρουίθ, Πεντράθα, Τσουκουέζε (70’ Καθόρλα), Τριγέρος, Φούνες Μόρι, Σανσόνε (61’ Μορένο), Φορνάλς, Εκαμπί (76’ Λαγιούν)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

1. Ρέιντζερς 4 (5-3)
2. Ραπίντ Βιέννης 3 (3-3)
3. Βιγιαρεάλ 2 (5-5)
4. Σπαρτάκ Μόσχας 1 (3-5)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς