Κάρμο: Απολαμβάνω να παίζω με τον Ρέτσο, στόχος μας η απευθείας πρόκριση στο Europa League

Ο Ανγκολέζος κεντρικός αμυντικός εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τη συνύπαρξη με τον Παναγιώτη Ρέτσο, έθεσε ως στόχο μια από τις πρώτες οχτώ θέσεις της βαθμολογίας του Europa League και αναφέρθηκε στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Μάλμε, ο Νταβίντ Κάρμο υποστήριξε πως ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να προκριθεί απευθείας στη φάση των «16» του Europa League κατακτώντας μιας εκ των πρώτων οχτώ θέσεων στη League Phase.

Ο Ανγκολέζος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό αφού μίλησε και για άλλα θέματα όπως για τη χημεία του με τον Παναγιώτη Ρέτσο, υπογραμμίζοντας ότι απολαμβάνει να παίζει μαζί του. Παράλληλα, τόνισε πως ο μεγάλος στόχος είναι η νίκη στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το διπλό στη Μάλμε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη! Κάθε τρίποντο εκτός έδρας είναι σημαντικό, αλλά έχουμε σπουδαία υποστήριξη απ’ τους φιλάθλους μας. Είναι ένα σημαντικό βήμα. Στόχος μας πλέον είναι να προκριθούμε απευθείας στον επόμενο γύρο. Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είναι δουλειά μας να προσαρμοζόμαστε. Δεν πρέπει ν’ αλλάξουμε τη νοοτροπία. Πρέπει να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, αναζητώντας τη νίκη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αντίπαλο και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ίσως λίγο παραπάνω απ’ ό,τι έχουμε κάνει μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στόχος οι τρεις εκτός έδρας πόντοι».

Για το αν η κατάκτηση του Conference League επηρεάζει τους αντιπάλους: «Αυτό που λέμε μεταξύ μας είναι πως η επιτυχία στο Conference League ανήκει στο παρελθόν, πρέπει να μείνει εκεί! Δεν μπορούμε να ζούμε με όσα κάναμε παλαιότερα. Πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία που δείξαμε με τη Μάλμε. Είχαμε τον έλεγχο και αμυνθήκαμε καλά. Όταν αμυνόμαστε καλά, έχουμε περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη και το προσπαθούμε να το κάνουμε σε κάθε ματς».

Για τη χημεία με τον Ρέτσο: «Απολαμβάνω να παίζω με τον Ρέτσο, τα πηγαίνουμε πολύ καλά, όπως και με κάθε άλλον παίκτη στην ομάδα. Μου αρέσει να παίζω με τους συμπαίκτες μου και για τον Ολυμπιακό!».

Για το αν τα ματς με Μπράγκα και Μάλμε αποτελούν οδηγούς: «Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερα γκολ. Είχαμε το δοκάρι του Ζέλσον στο πρώτο μέρος και το χαμένο πέναλτι του Ελ Κααμπί στο δεύτερο. Εκείνοι δεν είχαν μεγάλες ευκαιρίες, ενώ εμείς θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ και γνωρίζουμε πως κάτι τέτοιο είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να είναι πολύ σημαντικό στη βαθμολογία στο μέλλον. Είναι ωστόσο μια νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ και αυτό είναι το πιο σημαντικό!».

Για τα κολακευτικά λόγια του προπονητή της Μάλμε για τον Ολυμπιακό: «Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό! Δίνουμε λόγους στις ομάδες να κυνηγούν όσα καταφέραμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, έχουμε μια πολύ επιθετική ομάδα. Αυτός είναι ο τρόπος ποδοσφαίρου μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε!».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Για το πανό της Κύπρου αντίδραση, για τη σημαία του ψευδοκράτους τσιμουδιά: Η επιλεκτική ευαισθησία του Εργκίν Αταμάν

Από την εκούσια αποβολή στην Κύπρο και τις «φλογερές» δηλώσεις περί διαχωρισμού πολιτικής και αθλητισμού στη σιωπή στην Τουρκία: Ο Mythbuster βάζει στη ζυγαριά τις εκ διαμέτρου αντίθετες συμπεριφορές του προπονητή του Παναθηναϊκού στα δύο πρόσφατα περιστατικά σε αγώνες της ομάδας του

Φωτιάς αντί Πουλικίδη στην Τρίπολη για το Αστέρας – Ολυμπιακός

Σε αλλαγή διαιτητή στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον...

Καταγγελία του Παναθηναϊκού στη EuroLeague για τις σημαίες του ψευδοκράτους στην Ulker Sports Arena

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλησε να δείξει την ευαισθητοποίησή της σε εθνικά θέματα και προχώρησε σε καταγγελία στη EuroLeague για τις σημαίες του ψευδοκράτους που βρίσκονταν στην Ulker Sports Arena στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε

Παναθηναϊκός: Οσμάν αντί Γκριγκόνις στην GBL

Τη δεύτερη του αλλαγή στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος...

Μπακς – Μπουλς 122-133: Το Σικάγο χάλασε την 38άρα του «καυτού» Αντετοκούνμπο

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έστησε πάρτι με 38 πόντους αλλά οι Μπουλς άλωσαν το Fiserv Forum στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του Μιλγουόκι στη σεζόν

Σλούκας: Καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη ο Αταμάν τα τελευταία 7-8 χρόνια

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο... ροντέο της Κωνσταντινούπολης και ένας...

Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε οκτώ συλλήψεις πριν το Παναθηναϊκός – Τσέλσι

Σε οκτώ συλλήψεις πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με...

Ολυμπιακός – Πρωτέας 92-67: Ερυθρόλευκο ξέσπασμα με 55% στο τρίποντο

Πολύ σημαντική νίκη μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες (τρεις...

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για την ταυτοποίηση των εισιτηρίων με Αστέρα

Ενημέρωση για την ταυτοποίηση των εισιτηρίων του αγώνα με...

Για το πανό της Κύπρου αντίδραση, για τη σημαία του ψευδοκράτους τσιμουδιά: Η επιλεκτική ευαισθησία του Εργκίν Αταμάν

Από την εκούσια αποβολή στην Κύπρο και τις «φλογερές» δηλώσεις περί διαχωρισμού πολιτικής και αθλητισμού στη σιωπή στην Τουρκία: Ο Mythbuster βάζει στη ζυγαριά τις εκ διαμέτρου αντίθετες συμπεριφορές του προπονητή του Παναθηναϊκού στα δύο πρόσφατα περιστατικά σε αγώνες της ομάδας του

ΠΑΣ Γιάννινα: Νέος προπονητής ο 28χρονος Παραγουανός Αριέλ Γκαλεάνο

Στο πρόσωπο του Αριέλ Γκαλεάνο βρήκε τον εκλεκτό για...