Μάντζιος: Όπως με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και κόντρα στον Παναθηναϊκό – Να παραμείνουμε προσγειωμένοι

Ο Άκης Μάντζιος προετοιμάζει τον Άρη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και υποστήριξε ότι οι νίκες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ πρέπει να αποτελέσουν οδηγό και για το παιχνίδι με τους Πράσινους.

Ο κόουτς των Κίτρινων τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει επηρεαστεί από την πρώτη θέση και εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς τόνους και να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο ώστε να παρουσιάζεται καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις τέσσερις σερί νίκες και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι δύσκολο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτό. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ. Βεβαίως, είναι στην ομάδα πολλοί καινούργιοι παίκτες κι ένας καινούργιος προπονητής, αλλά, όπως και να έχει, θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο».

Για το αν είναι οδηγός τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: «Σίγουρα, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Εμείς σε αυτά τα δύο ντέρμπι δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, που σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Αυτός είναι ο οδηγός μας και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπως κι η εικόνα που είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια που παίξαμε».

Για την αυτοπεποίθηση που έχουν δώσει στην ομάδα οι τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα: «Όπως έχουμε πει, κάθε νίκη δίνει αυτοπεποίθηση. Πολύ περισσότερο, όταν οι νίκες είναι συνεχόμενες. Πάρα ταύτα, όμως, πρέπει να είμαστε πολύ προσγειωμένοι. Να έχουμε και στη συνέχεια την ίδια σοβαρότητα και την ίδια συμπεριφορά, που έχουμε το τελευταίο διάστημα, γιατί το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή κι έχει πολύ δρόμο. Έχοντας σταθερότητα, μπορούμε να διεκδικούμε πράγματα».

Για την παρουσία του Άρη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας: «Δεν αλλάζει κάτι στο σκεπτικό μας η πρώτη θέση που βρίσκεται η ομάδα τώρα. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται ξεχωριστά από τα υπόλοιπα. Πρέπει κάθε φορά να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του ερχόμενου αντιπάλου κι αυτό είναι το μόνο που μάς ενδιαφέρει. Βεβαίως, η πρωτιά μάς ικανοποιεί, αλλά δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο που εργαζόμαστε και συμπεριφερόμαστε. Κάνουμε έναν σχεδιασμό για αυτά που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας, όμως, θα δούμε ένα ένα τα παιχνίδια. Να τελειώσουμε με το καλό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μετά θα σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Είμαστε καλά μέχρι στιγμής. Και ο Φαμπιάνο, που έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω ίωσης, πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Φενέρ – Παναθηναϊκός 76-81: Σπουδαίο διπλό σε ματς-ροντέο στο φινάλε

Ο διαφαινόμενος θρίαμβος του Παναθηναϊκού λίγο έλειψε να μετατραπεί σε πατατράκ, αλλά στα κρίσιμα σημεία οι Τούρκοι έκαναν ό,τι ακριβώς έπρεπε ώστε χαρίσουν στους Πρασίνους νέες κατοχές και εντέλει μια πολύ σημαντική νίκη

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φωτογραφήθηκε με φίλους του Ολυμπιακού στη Sap Arena και αποθεώθηκε

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού θα δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα στη...

Επιστολή ΑΕΚ στην ΚΕΔ για τον ορισμό του Τσιάρα στις Σέρρες: «Να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα της διαιτησίας του αγώνα»

Επιστολή στην ΚΕΔ απέστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητώντας την τήρηση του ευ αγωνίζεσθαι και να συμβούν τα απαραίτητα ώστε «να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα της διαιτησίας» στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό

Μεντιλίμπαρ: Στο Μάλμε βγήκε ακριβώς αυτό που θέλαμε, να είμαστε το ίδιο καλοί όσο και πέρυσι στην Ευρώπη

Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε ικανοποιημένος για την τολμηρή εμφάνιση και συμπεριφορά των παικτών του στο ματς της Σουηδίας και έδωσε το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια στη League Phase του Europa League

Ζέλσον Μαρτίνς, ο άνθρωπος που θα γινόταν Λεάο και έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Μάλμε

Ο Ζέλσον Μαρτίνς πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση στο Μάλμε αποδεικνύοντας ξανά ότι αποτελεί τον πιο ποιοτικό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού αλλά με μία «κατάρα» να τον ακολουθεί από το 2021 και μετά

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Τρίπολη

Εισιτήρια τέλος για τις ανάγκες των φιλάθλων του Ολυμπιακού...

Κοστίνια: Σπουδαία νίκη για το μέλλον μας, να αλλάζουμε θέση όταν το ζητάει ο προπονητής

Ο Ολυμπιακός πέρασε με νίκη (0-1) από την έδρα της Μάλμε και πρόσθεσε...

Ανάκληση-μαμούθ από την 3 Έψιλον στην Αυστρία για 26 εκ. μπουκάλια Coca-Cola, Sprite, Fanta κλπ

Η 3 Έψιλον της Αυστρίας ανακάλεσε περίπου 26 εκατομμύρια...

Φενέρ – Παναθηναϊκός 76-81: Σπουδαίο διπλό σε ματς-ροντέο στο φινάλε

Ο διαφαινόμενος θρίαμβος του Παναθηναϊκού λίγο έλειψε να μετατραπεί σε πατατράκ, αλλά στα κρίσιμα σημεία οι Τούρκοι έκαναν ό,τι ακριβώς έπρεπε ώστε χαρίσουν στους Πρασίνους νέες κατοχές και εντέλει μια πολύ σημαντική νίκη

Αλμέιδα: Δεν θα ξεχάσω ποτέ το περυσινό 2-2 με τον Πανσερραϊκό

Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε δηλώσεις για την αναμέτρηση της...

EHF Cup: Η ΑΕΚ συνέτριψε με 38-20 τη Φαζάνο, ο ΠΑΟΚ λύγισε στην Κύπρο από την Ανόρθωση

Μια σπουδαία νίκη με 38-20 ως τυπικά φιλοξενούμενη στο...

LIVE STREAMING BAYERN – OLYMPIACOS

LIVE STREAMING BAYERN - OLYMPIACOS. Δείτε όσα θα γίνουν...

LIVE: Μπάγερν – Ολυμπιακός

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τη live περιγραφή του αγώνα Μπάγερν - Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της Euroleague