Φαλ: Ευεργετική η παρουσία του Φουρνιέ, αισθάνομαι άνετα με το να πασάρω

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για τη Γερμανία ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (25/10) με αντίπαλο την Μπάγερν και ο Μουσταφά Φαλ στις δηλώσεις του για την αναμέτρηση υποστήριξε πως κομβικό ρόλο στην προσπάθεια για νίκη θα παίξει η άμυνα και οι γρήγορες επιστροφές από την επίθεση.

Ο Γάλλος σέντερ αναφέρθηκε παράλληλα και στον Εβάν Φουρνιέ χαρακτηρίζοντας ευεργετική την παρουσία του, ενώ ο θηριώδης ψηλός τόνισε επίσης πως νιώθει άνετα στο σύστημα και του αρέσει να πασάρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν: «Η άμυνα είναι το κλειδί του ματς. Στην επίθεση πρέπει να πάρουμε καλά σουτ και να επιστρέφουμε γρήγορα στην άμυνα».

Για τον γρήγορο ρυθμό κόντρα στην Εφές: «Απέναντι στην Εφές την αφήσαμε να βρει ρυθμό. Κόντρα στην Μπάγερν πρέπει να ελέγξουμε το ματς από την αρχή ως το τέλος».

Για τον Μιλουτίνοφ: «Πάντα νιώθω άνετα μαζί του. Με εμένα θέλω να νιώσω καλύτερα. Τώρα βρίσκω τον ρυθμό μου και τη φόρμα μου».

Για την παρουσία του και την προσφορά του με τις πάσες του: «Νιώθω άνετα στο σύστημα του κόουτς Μπαρτζώκα. Αυτή είναι η τέταρτη χρονιά μου. Μου αρέσει να πασάρω και αισθάνομαι άνετα σε αυτό».

Για τον Φουρνιέ: «Δεν ξέρω για το επόμενο ματς, αλλά σε βάθος χρόνου αναμένεται να είναι παίκτης-κλειδί για τη σεζόν μας. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έπαιζε πολύ, αλλά σιγά-σιγά βρίσκει τον ρυθμό του και τα πόδια του. Βελτιώνεται συνεχώς και στο τέλος της σεζόν θα είναι ευεργετική η παρουσία του για εμάς».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Ο Πετρούσεφ πίεζε για να πάει στον Ερυθρό Αστέρα – Παρακινδυνευμένο να αγωνιστεί ο Γκος

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην πίεση που άσκησε ο Πετρούσεφ για να πάει στον Ερυθρό Αστέρα με καλύτερο ρόλο και αποκάλυψε πως είναι παρακινδυνευμένο να παίξει ο Γουίλιαμς-Γκος απέναντι στην Μπάγερν

Η ηγετική εμφάνιση του Λόβρεν στην OPAP Arena, ο ανεβασμένος Ότο και η ευρωπαϊκή νίκη ψυχολογίας που ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ άφησε πίσω του αρκετή ένταση αλλά και πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι που μπορεί να κρατήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν ευρωπαϊκή αντίδραση και να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στη League Phase του Europa League

Χωρίς Μήτογλου και Παπαπέτρου στην Πόλη ο Παναθηναϊκός, αμφίβολος ο Γκριγκόνις

Με δύο σημαντικές απουσίες, αυτές των Μήτογλου και Παπαπέτρου,...

Το Μόναχο βάφεται ερυθρόλευκο για το Μπάγερν – Ολυμπιακός, με 2.500 οπαδούς στο πλευρό τους οι Πειραιώτες

Ερυθρόλευκη απόβαση στο «SAP Garden» του Μονάχου από 2.500 φιλάθλους του Ολυμπιακού που θα δώσουν βροντερό «παρών» για να στηρίξουν την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα

Με Γκος και 14μελή αποστολή στο Μόναχο ο Ολυμπιακός, δύο οι απόντες

Ο Γουίλιαμς-Γκος βρίσκεται ξανά σε αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Μπάγερν στη Γερμανία, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποφασίζει την τελευταία στιγμή για την 12άδα

ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Λουτσέσκου στον πάγκο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αυτά τα 4 ματς θα χάσει

Βαρύς αποδείχθηκε ο πέλεκυς για τον Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς...

Παναθηναϊκός – Τσέλσι: Τρία γκολ σε 10′ οι Λονδρέζοι, ο Πελίστρι πέτυχε το 1-4 στο 69′ (vid)

Σε εφιάλτη μετατράπηκε το δεύτερο ημίχρονο του Παναθηναϊκού απέναντι...

Παναθηναϊκός – Τσέλσι: Υπέροχη συνεργασία για το 0-1 του Ζοάο Φέλιξ (vid)

Προβάδισμα στο 22ο λεπτό απέναντι στον Παναθηναϊκό πήρε η...

Πρόβλημα με Ντουκουρέ στον Ηρακλή

Ένα σημαντικό πρόβλημα έχει να διαχειριστεί ο Θανάσης Στάικος...