ΠΑΟΚ βόλεϊ: Ανακοίνωσε τον Αλεξάνταρ Λάφτοφ

Με πέντε ξένους ξεκινά η σεζόν 2024/25 για τον ΠΑΟΚ που έσπευσε να καλύψει το κενό του τραυματία Βουκ Ιβάνκοβιτς. Ο Σέρβος ακραίος υπέστη θλάση και θα απουσιάσει τις επόμενες εβδομάδες από προπονήσεις και αγώνες, με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι να προχωρά στην απόκτηση του Αλεξάνταρ Λάφτοφ.

Ο 34χρονος (1,97μ.) ακραίος είναι γνώριμος του προπονητή του ΠΑΟΚ και την τελευταία διετία αγωνίστηκε σε Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σ’ έναν Σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Ελπίζω να προσαρμοστώ άμεσα στα δεδομένα της ομάδας, και να πετύχουμε σπουδαία πράγματα, παίζοντας πολύ όμορφο βόλεϊ. Επίσης είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τον πρώτο προπονητή που είχα στην καριέρα μου, τον Γιόσκο Μιλενκόσκι. Γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια. Με την σειρά μου καλώ τον Κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την προσπάθεια μας στο γήπεδο, πανηγυρίζοντας νίκες μαζί!», δήλωσε ο 34χρονος ακραίος.

Η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Αλεξάνταρ Λάφτοφ, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένος στα Σκόπια στις 15/08/1990, ο Αλεξάνταρ Λάφτοφ αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 197cm.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό βόλεϊ τη σεζόν 2009-10 από την Ραμποντνίσκι, με την οποία κατέκτησε το «νταμπλ».

Η επόμενη τριετία (2010-2013) τον βρήκε στην Τουρκία (Γαλατάσαραϊ), Σερβία (Ρίμπνικα) και Κύπρο (Αναγέννηση Δερυνείας).

Τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στην Αίγυπτο με την φανέλα της Σάουθ Γκας Σπόρτινγκ, ενώ η επόμενη σεζόν (2014-15) τον βρήκε στην Ρουμανία για λογαριασμό της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Τη σεζόν 2015-16 έπαιξε στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην Άνκαρα. Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στην Κροατία για λογαριασμό της Μλάντοστ, με την οποία κατέκτησε το κροατικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στο CEV Champions League.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία τετραετία (2017-21) στην Βουλγαρία, παίζοντας με τη φανέλα της Πάζαρτζικ. Σε αυτή την τετραετία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Βουλγαρίας, δύο κύπελλα και ένα σούπερ καπ Βουλγαρίας.

Τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στην ιταλική Ραβένα, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες σ’ ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Τις δύο επόμενες αγωνιστικές σεζόν (2022-24) αγωνίστηκε στην Ασία, παίζοντας στην Αλ Ιμντισάμ (Σαουδική Αραβία) και Αλ Βασλ (ΗΑΕ).

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα των Σκοπίων, με την οποία έχει κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στο European Golden League (2015, 2016 και 2017).

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ!»

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Σπαρακτικές εικόνες στο Έλαντ Ρόουντ: Η Σέφιλντ και η Λιντς απέτισαν φόρο τιμής στον Τζορτζ Μπάλντοκ

Ρίγη συγκίνησης και ανατριχιαστικές στιγμές έλαβαν χώρα στο Έλαντ...

Μπαρτζώκας: Μας στοίχισαν τα τρία λάθη στο τέλος, θα μάθουμε από αυτό το παιχνίδι

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εστίασε στα λάθη που έκανε ο...

Φουρνιέ: Απογοητευτικό ότι έκανα δύο μεγάλα λάθη στο τέλος

Ο Εβάν Φουρνιέ έκανε το κορυφαίο του παιχνίδι με...

Άλιμος – Ολυμπιακός 10-12: Θρυλικό διπλό για τις αδάμαστες Ερυθρόλευκες

Οι αυτοκράτειρες του ελληνικού πόλο έδωσαν μια πρώτη απάντηση σχετικά με το αν οι ομάδες χτίζονται ή αγοράζονται, νικώντας στην έδρα του Αλίμου που φιλοδοξεί να γίνει ο φετινός ανταγωνιστής του Ολυμπιακού

Εφές – Ολυμπιακός 91-89: Ο Λάρκιν σκότωσε τους… αυτόχειρες Ερυθρόλευκους

Η Εφές χρειάστηκε μόλις έναν παίκτη για να κάνει σμπαράλια την ερυθρόλευκη άμυνα: ο Σέιν Λάρκιν έβαλε σχεδόν όσους πόντους είχε στα πρώτα τρία ματς, οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού Φουρνιέ και ΜακΚίσικ έκαναν τραγικά λάθη στο φινάλε και η κατάρα συνεχίστηκε για 7η σεζόν, έστω και σε νέο γήπεδο

Μεντιλίμπαρ: Είμαστε συγκλονισμένοι από τον θάνατο του Μπάλντοκ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε μουδιασμένος από τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ και συλλυπήθηκε τον Παναθηναϊκό και τα οικεία πρόσωπα του 31χρονου - Τι ανέφερε για το ματς με τον Λεβαδειακό και τους μικρούς που έπαιξαν με την εθνική Ελπίδων

Σπαρακτικές εικόνες στο Έλαντ Ρόουντ: Η Σέφιλντ και η Λιντς απέτισαν φόρο τιμής στον Τζορτζ Μπάλντοκ

Ρίγη συγκίνησης και ανατριχιαστικές στιγμές έλαβαν χώρα στο Έλαντ...

Βιλερμπάν – Μπασκόνια 76-69: Ο ασταμάτητος Μαλεντόν ισοπέδωσε τους Βάσκους του Λάσο

Η Μπασκόνια ξεκίνησε με δυο νίκες στις τρεις πρώτες...

Κραβαρίτης: Η χρονιά είναι μεγάλη αλλά τα κορίτσια έχουν πάρα πολλή όρεξη

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στον Άλιμο για...

Ντόρτμουντ – Ζανκτ Πάουλι 2-1: Αγχωτική νίκη κόντρα στους νεοφώτιστους του Σάλιακα

Η επιστροφή από τη διακοπή των εθνικών ομάδων βρήκε...