Πιρόλα για Μπάλντοκ: «Στεναχωρήθηκα με αυτό που έγινε, τουλάχιστον χαίρομαι που κέρδισε η εθνική την Αγγλία»

Σοκαριστική χαρακτήρισε την είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ ο Λορέντσο Πιρόλα, με τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό να αναφέρεται στην αδόκητη απώλεια του 31χρονου.

Επιπλέον, ο 22χρονος υποστήριξε πως δουλεύει σκληρά μαζί με την ομάδα για να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί αλλά και ο ίδιος να φτάσει και στην εθνική ανδρών της Ιταλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην COSMOTE TV:

Για τον Μπάλντοκ: «Είμαι συγκλονισμένος και πολύ στεναχωρημένος με αυτό που έγινε. Έμαθα την είδηση όταν ήμουν στην Ιταλία με την Εθνική μου ομάδα. Καταλαβαίνω πως είναι μια σοκαριστική είδηση για την ομάδα του, για τους συμπαίκτες του και για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι μια τραγωδία. Δεν ήξερα τον Μπάλντοκ προσωπικά. Τον είδα στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε με τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ καν να σκεφτώ πως ήταν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας που αγωνίστηκαν εκείνο το βράδυ στην Αγγλία, αλλά τουλάχιστον χαίρομαι που πήραν μια νίκη για τον φίλο τους».

Για την εθνική Ιταλίας: «Ο στόχος μου είναι να παίξω στην Εθνική ομάδα ανδρών της Ιταλίας. Για αυτό δουλεύω και ελπίζω να συμβεί. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά με την Εθνική Ελπίδων της χώρας μου και προκριθήκαμε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πιστεύω πραγματικά πως θα καταφέρω να εκπληρώσω τους στόχους μου. Δουλεύω σκληρά και ανυπομονώ να μάθω τι θα συμβεί στο μέλλον».

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Όλα τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολα και ταυτόχρονα σημαντικά, γιατί όλες οι ομάδες όταν παίζουν απέναντι μας θέλουν να δώσουν το 200% των ικανοτήτων τους για να πετύχουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Για μας είναι σημαντικό να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Σπαρακτικές εικόνες στο Έλαντ Ρόουντ: Η Σέφιλντ και η Λιντς απέτισαν φόρο τιμής στον Τζορτζ Μπάλντοκ

Ρίγη συγκίνησης και ανατριχιαστικές στιγμές έλαβαν χώρα στο Έλαντ...

Μπαρτζώκας: Μας στοίχισαν τα τρία λάθη στο τέλος, θα μάθουμε από αυτό το παιχνίδι

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εστίασε στα λάθη που έκανε ο...

Φουρνιέ: Απογοητευτικό ότι έκανα δύο μεγάλα λάθη στο τέλος

Ο Εβάν Φουρνιέ έκανε το κορυφαίο του παιχνίδι με...

Άλιμος – Ολυμπιακός 10-12: Θρυλικό διπλό για τις αδάμαστες Ερυθρόλευκες

Οι αυτοκράτειρες του ελληνικού πόλο έδωσαν μια πρώτη απάντηση σχετικά με το αν οι ομάδες χτίζονται ή αγοράζονται, νικώντας στην έδρα του Αλίμου που φιλοδοξεί να γίνει ο φετινός ανταγωνιστής του Ολυμπιακού

Εφές – Ολυμπιακός 91-89: Ο Λάρκιν σκότωσε τους… αυτόχειρες Ερυθρόλευκους

Η Εφές χρειάστηκε μόλις έναν παίκτη για να κάνει σμπαράλια την ερυθρόλευκη άμυνα: ο Σέιν Λάρκιν έβαλε σχεδόν όσους πόντους είχε στα πρώτα τρία ματς, οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού Φουρνιέ και ΜακΚίσικ έκαναν τραγικά λάθη στο φινάλε και η κατάρα συνεχίστηκε για 7η σεζόν, έστω και σε νέο γήπεδο

Μεντιλίμπαρ: Είμαστε συγκλονισμένοι από τον θάνατο του Μπάλντοκ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε μουδιασμένος από τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ και συλλυπήθηκε τον Παναθηναϊκό και τα οικεία πρόσωπα του 31χρονου - Τι ανέφερε για το ματς με τον Λεβαδειακό και τους μικρούς που έπαιξαν με την εθνική Ελπίδων

Σπαρακτικές εικόνες στο Έλαντ Ρόουντ: Η Σέφιλντ και η Λιντς απέτισαν φόρο τιμής στον Τζορτζ Μπάλντοκ

Ρίγη συγκίνησης και ανατριχιαστικές στιγμές έλαβαν χώρα στο Έλαντ...

Βιλερμπάν – Μπασκόνια 76-69: Ο ασταμάτητος Μαλεντόν ισοπέδωσε τους Βάσκους του Λάσο

Η Μπασκόνια ξεκίνησε με δυο νίκες στις τρεις πρώτες...

Κραβαρίτης: Η χρονιά είναι μεγάλη αλλά τα κορίτσια έχουν πάρα πολλή όρεξη

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στον Άλιμο για...

Ντόρτμουντ – Ζανκτ Πάουλι 2-1: Αγχωτική νίκη κόντρα στους νεοφώτιστους του Σάλιακα

Η επιστροφή από τη διακοπή των εθνικών ομάδων βρήκε...