Daily Mail: «Σύλλογος με αξίες ο Παναθηναϊκός, θα τιμήσει το συμβόλαιο του Μπάλντοκ»

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι Πράσινοι σκοπεύουν να τιμήσουν το τριετές συμβόλαιο του Μπάλντοκ και να καταβάλουν τα χρήματα στην οικογένεια του: «Πηγές αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με ισχυρές αξίες και φιλεύσπλαχνο ιδιοκτήτη, που θα φροντίσει την οικογένεια του Μπάλντοκ»

Ρεπορτάζ σχετικά με τη στήριξη που θα παρέχει ο Παναθηναϊκός στην οικογένεια του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ, παρουσίασε η αγγλική Daily Mail.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη (9/10), βυθίζοντας στη θλίψη τον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο.

Η Daily Mail ασχολείται με τις προσθέσεις του Παναθηναϊκού και αναφέρει πως οι Πράσινοι σκοπεύουν να τιμήσουν το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Μπάλντοκ, με τα χρήματα να πηγαίνουν φυσικά στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή, την οποία θέλει να στηρίξει και με επιπλέον τρόπους.

Εκτός αυτού, το δημοσίευμα αναφέρει πως πρόθεση είναι να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Σύμφωνα με πηγές κοντά στην ομάδα, ο Παναθηναϊκός προτίθεται να τιμήσει το πλήρες συμβόλαιο του Τζορτζ Μπάλντοκ, μετά τον τραγικό του θάνατο σε ηλικία μόλις 31 ετών. Ο Μπάλντοκ, γεννημένος στην Αγγλία αλλά διεθνής με την Ελλάδα, βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του. Πήρε μεταγραφή στους Κυπελλούχους Ελλάδας το καλοκαίρι, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με ισχυρές αξίες και φιλεύσπλαχνο ιδιοκτήτη και προσθέτουν ότι θα φροντίσουν την οικογένεια του Μπάλντοκ, τη σύντροφό του και τον ενός έτους γιο του.
Μια πιθανότητα είναι να τιμήσει πλήρως συμβόλαιο του παίκτη και επιπρόσθετα να κάνει ένα φιλικό παιχνίδι προς τιμή του τον επόμενο χρόνο».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Το rotation θα γίνεται βάσει αριθμών και όχι αξίας παικτών

Ξεκάθαρος ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του για το ματς με την Αρμάνι: Τι είπε για τη διαχείριση του ρόστερ, τους Φαλ, Μιλουτίνοφ, αλλά και για τα συνεχόμενα παιχνίδια

Ολυμπιακός: Μπήκε και ο Μιλουτίνοφ στις προπονήσεις, στόχος το ματς με την Εφές

Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα που είδε τον Μιλουτίνοφ να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να φουλάρει ώστε να είναι έτοιμος στο ματς με την Εφές

Super League: Ενός λεπτού σιγή στα ματς της 8ης αγωνιστικής στη μνήμη του Μπάλντοκ

Μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων η αγωνιστική δράση...

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν σήμερα τα εισιτήρια για το ματς με τον Λεβαδειακό

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση με εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό για τον Ολυμπιακό: Τα εισιτήρια της αναμέτρησης

Ολοταχώς για την πρωτιά στον όμιλο η επί έναν χρόνο αήττητη Εθνική

Με τη σκέψη τους στον Μπάλντοκ και κίνητρο να τιμήσουν τη μνήμη του, οι διεθνείς οδηγούν τη φορμαρισμένη Εθνική στην πρωτιά του ομίλου, στοχεύοντας να διατηρήσουν το αήττητο

Το «ευχαριστώ» της εθνικής στον κόσμο: «Γεμίσατε την ψυχή μας»

Ένα συγκινητικό ευχαριστήριο μήνυμα έστειλε η εθνική ομάδα στους...

Παναθηναϊκός βόλεϊ ανδρών: Οι Πράσινοι συμφώνησαν με τον Γιόνας Κβάλεν

Σε μία κίνηση της τελευταίας στιγμής προχωράει η ομάδα...

Κιβωτός του Κόσμου: Την ενοχή του πατέρα Αντωνίου πρότεινε η εισαγγελέας

Την ενοχή του πατέρα Αντωνίου για ορισμένες από τις...

Μπαρτζώκας: Το rotation θα γίνεται βάσει αριθμών και όχι αξίας παικτών

Ξεκάθαρος ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του για το ματς με την Αρμάνι: Τι είπε για τη διαχείριση του ρόστερ, τους Φαλ, Μιλουτίνοφ, αλλά και για τα συνεχόμενα παιχνίδια