ΚΑΕ Ολυμπιακός για το πρώτο φετινό παιχνίδι στο ΣΕΦ: «Ευθύνη όλων μας να κάνουμε και φέτος όλα τα ματς γιορτή»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής (11/10, 21:15) τη Ζαλγκίρις Κάουνας στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής στη Euroleague, στο πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς της σεζόν.

Σε αυτά τα πλαίσια η ερυθρόλευκη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τον κόσμο της ομάδας να δείξει και φέτος την πρέπουσα συμπεριφορά καθότι είναι «ευθύνη όλων μας να κάνουμε και φέτος όλα τα ματς γιορτή», όπως σημειώνει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΦΤΑΣΕ! Η ομάδα μας θα δώσει απόψε (11/10, 21.15) τον πρώτο της επίσημο εντός έδρας αγώνα για τη σεζόν 2024-25 κόντρα στην Ζαλγκίρις και είναι ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ να κάνουμε και ΦΕΤΟΣ όλα τα ματς γιορτή!

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ΑΠΑΝΤΕΣ να ακολουθήσουμε πιστα τις παρακάτω οδηγίες:

  • Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν τον αγώνα (στις 19:15). Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στο ΣΕΦ αρκετά νωρίς, καθώς υπάρχει περίπτωση να παρατηρηθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου λίγο πριν το τζάμπολ.
  • Σας ενημερώνουμε πως τόσο εντός, όσο και περιμετρικά των θυρών του γηπέδου, λειτουργεί σύστημα καμερών υψηλής ευκρίνειας σύμφωνα με τον νόμο και πως οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά καταγράφεται και θα τιμωρηθεί βάσει νόμου.
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και λέιζερ, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας.
  • Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε όσους διαθέτουν ονομαστικά εισιτήρια και στους διαπιστευμένους. Άπαντες θα πρέπει να διαθέτουν και να επιδεικνύουν σε κάθε απαραίτητη περίπτωση το εισιτήριό τους ή την διαπίστευσή τους, καθώς και την ταυτότητά τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Η είσοδός των φιλάθλων στο γήπεδο γίνεται ΜΟΝΟ με τη χρήση της εφαρμογής του Gov.gr Wallet.

Bάσει του νέου Νόμου γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας στις εισόδους των θυρών, για αυτό παρακαλείσθε να προσέλθετε νωρίτερα με το έγγραφο ταυτοπροσωπίας σας (στοιχεία εισιτήριου και εγγράφου ταυτοπροσωπίας απαιτείται να είναι ίδια.

PARKING

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 υπάρχουν αλλαγές στη διαμόρφωση των Parking που αφορούν τους κατόχους διαρκείας, καθώς και στον τρόπο εισόδου σε αυτά.

Oι κάρτες είναι πλέον σε ηλεκτρονική μορφή και έχουν QR Code, ώστε να διαβάζονται στις εισόδους των parking από τους συνεργάτες μας. Για καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, συνιστούμε να περάσετε την κάρτα parking στο κινητό σας τηλέφωνο.

Όσον αφορά την διάταξη, αυτή διαμορφώνεται ως εξής:

  • Οι κάτοχοι διαρκείας στην κατηγορία των VIP (τμήματα VIP, Courtseats, Baseline, Bench seats) θα έχουν είσοδο στο parking Valet.
  • Oι κάτοχοι διαρκείας στην κατηγορία Executive A (τμήματα 106, 107, 108, 109, 110), που εισέρχονται στο γήπεδο από τη Θύρα VIP, θα έχουν είσοδο parking A, που από φέτος είναι το parking της Μαρίνας Φαλήρου.
  • Οι κάτοχοι διαρκείας στην κατηγορία Executive B (τμήματα 206, 210) θα έχουν είσοδο στο νέο parking D.

Παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα, καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ένα αστραφτερό δεύτερο σετ κι ένας αχόρταγος Ολυμπιακός για το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη

Το ιστορικό 5-25 στο δεύτερο σετ, το ερυθρόλευκο κύμα που σάρωσε τα Κανάρια και ένας Ολυμπιακός που είναι αποφασισμένος να συνδυάσει προκρίσεις και αποτελέσματα με θεαματικό βόλεϊ. Γράφει ο Ανδρέας Καταχανάς

Εκτός προπόνησης στην εθνική οι Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας με ήπια συμπτώματα φαρυγγίτιδας

Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κώστας Τσιμίκας ταλαιπωρούνται από ήπια συμπτώματα...

Βαρύς ο κόσμος να τον ζήσεις, όμως για λίγη περηφάνια το άξιζε

Οι διεθνείς μας πέτυχαν τον δικό τους άθλο για τον Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε νωρίς κι όλοι εμείς γίναμε μάρτυρες μίας στιγμής που ενσαρκώνει με απόλυτα ωμό τρόπο τους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη για τη δύναμη της ψυχής και της περηφάνιας

King Rafa: Το αντίο στον βασιλιά του χώματος

Ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε game over μετά από 35 χρόνια στα κορτ, αλλά το παιχνίδι του θα παίζει αιώνια στο repeat του μυαλού μας

Ο Μίλαν Ράσταβατς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ

Ο Μίλαν Ράσταβατς επιστρέφει σε πάγκο ομάδας της Super...

Καμπανιακός – ΠΑΟΚ Β’ 1-3: Συνεχίζει αήττητος και στο -1 από την κορυφή ο Δικέφαλος

Αήττητος συνεχίζει την πορεία του στον Α' όμιλο της...

Αυτεπάγγελτη έγκληση της ΕΣΗΕΑ στον Γιώργο Λιάγκα για το ρεπορτάζ για το σπίτι του Μπάλντοκ

Ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της ΕΣΗΕΑ θα βρεθεί την...

Άρης: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σιφουέντες, τριήμερο ρεπό από τον Άκη Μάντζιο

Την προετοιμασία του για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων...

Βαρύ πρόστιμο στη Νότιγχαμ για το ξέσπασμα στα socia media μετά το ματς της περασμένης σεζόν με την Έβερτον

Τσουχτερό πρόστιμο καλείται να πληρώσει η Νότιγχαμ Φόρεστ για...

ΠΑΟΚ: Παραμένει εκτός ο Μπράντον, ατομικό και για Ότο

Την προετοιμασία του για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και...