Ντάνστον: Πάντα θα είμαι μέλος του Ολυμπιακού, φαίνεται πολύ καλός φέτος

Ο Μπράιαντ Ντάνστον δεν ξεχνά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και όσα έζησε με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Σε δηλώσεις του στο κανάλι της Ζαλγκίρις Κάουνας ενόψει της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες ο Αμερικανός σέντερ, που στα 38 του συνεχίζει στο υψηλότερο επίπεδο, είπε πως θα είναι πάντα μέλος του Ολυμπιακού αν κι έρχεται ως αντίπαλος απόψε (11/10) στο ΣΕΦ για να μιλήσει εγκωμιαστικά λόγια για την ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Είμαι συνηθισμένος πλέον στα εκτός έδρας. Ήταν ωραίο που είχαμε τους φίλαθλους στο πλευρό μας. Έχεις τα καλά και τα κακά. Έχεις τον ενθουσιασμό από τη νίκη με τη Μπαρτσελόνα και την αγονία της ήττας που χάσαμε από τη Ρίτας.

Μπήκαμε ξανά στο γυμναστήριο, δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά τις τελευταίες ημέρες και προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι. Θα είναι μία πολύ μεγάλη μάχη. Ήταν καλό που παίξαμε κόντρα στη Ρίτας σε αυτού του είδους το παιχνίδι γιατί και με τον Ολυμπιακό θα είναι το ίδιο.

Ξέρω πολλοί από εμάς βλέπουμε το βίντεο των αγώνων μόνοι μας, μερικοί βλέπουν τα δικά τους στιγμιότυπα ώστε να δουν τι έκαναν λάθος. Όταν βλέπουμε και μαζί ως ομάδα συζητάμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και τις στιγμές όπου δεν ήμασταν ο εαυτός μας προσπαθούμε να τις φτιάξουμε στον επόμενο αγώνα.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πολύ καλός. Πολύ ταλέντο, έχουν μερικούς από τους παίκτες που είχαν εδώ και μερικό καιρό. Παίζουν μαζί, κινούν την ομάδα και παίζουν αποπνικτική άμυνα οπότε θα είναι πολύ δύσκολο στην επίθεση και θα πρέπει να προσέξουμε τις μικρές λεπτομέρειες και να μην παραλείψουμε κάποιο “βήμα” στην επίθεση».

Για το κατά πόσο αλλάζει τα δεδομένα ο τραυματισμός του Μουσταφά Φαλ: «Τα κάνει όλα πιο δυναμικά. Έχουν τον Πετρούσεφ, έχουν τον Ράιτ που παίζουν επίσης στο “5”. Μπορούν να κινηθούν πολύ πιο γρήγορα και σουτάρουν λίγο καλύτερα, έχουν πολλά “όπλα” οπότε είναι μία πρόκληση για την οποία όμως είμαι έτοιμος».

Για το αν νιώθει πως υπάρχει ακόμα κάποια σχέση με τον Ολυμπιακό από όταν έπαιζε: «Ναι, φυσικά. Το επιτελείο είναι ακόμη παρόμοιο. Υπάρχουν μερικοί από τον οργανισμό που είναι ακόμα εκεί. Πάντα θα είμαι μέλος του Ολυμπιακού αλλά έρχομαι ως αντίπαλος».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ένα αστραφτερό δεύτερο σετ κι ένας αχόρταγος Ολυμπιακός για το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη

Το ιστορικό 5-25 στο δεύτερο σετ, το ερυθρόλευκο κύμα που σάρωσε τα Κανάρια και ένας Ολυμπιακός που είναι αποφασισμένος να συνδυάσει προκρίσεις και αποτελέσματα με θεαματικό βόλεϊ. Γράφει ο Ανδρέας Καταχανάς

Εκτός προπόνησης στην εθνική οι Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας με ήπια συμπτώματα φαρυγγίτιδας

Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κώστας Τσιμίκας ταλαιπωρούνται από ήπια συμπτώματα...

Βαρύς ο κόσμος να τον ζήσεις, όμως για λίγη περηφάνια το άξιζε

Οι διεθνείς μας πέτυχαν τον δικό τους άθλο για τον Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε νωρίς κι όλοι εμείς γίναμε μάρτυρες μίας στιγμής που ενσαρκώνει με απόλυτα ωμό τρόπο τους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη για τη δύναμη της ψυχής και της περηφάνιας

King Rafa: Το αντίο στον βασιλιά του χώματος

Ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε game over μετά από 35 χρόνια στα κορτ, αλλά το παιχνίδι του θα παίζει αιώνια στο repeat του μυαλού μας

Ο Μίλαν Ράσταβατς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ

Ο Μίλαν Ράσταβατς επιστρέφει σε πάγκο ομάδας της Super...

Βαρύ πρόστιμο στη Νότιγχαμ για το ξέσπασμα στα socia media μετά το ματς της περασμένης σεζόν με την Έβερτον

Τσουχτερό πρόστιμο καλείται να πληρώσει η Νότιγχαμ Φόρεστ για...

ΠΑΟΚ: Παραμένει εκτός ο Μπράντον, ατομικό και για Ότο

Την προετοιμασία του για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και...

Η Λας Πάλμας πιθανότερη αντίπαλος του Μίλωνα στους «16» του CEV Cup

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον 3ο γύρο του CEV Champions...

Χάνει τον Φελίζ για τα επόμενα ματς η Ρεάλ, εκτός και με Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Αντρές Φελίζ θα πορευθεί στο επόμενο διάστημα...

Ένα αστραφτερό δεύτερο σετ κι ένας αχόρταγος Ολυμπιακός για το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη

Το ιστορικό 5-25 στο δεύτερο σετ, το ερυθρόλευκο κύμα που σάρωσε τα Κανάρια και ένας Ολυμπιακός που είναι αποφασισμένος να συνδυάσει προκρίσεις και αποτελέσματα με θεαματικό βόλεϊ. Γράφει ο Ανδρέας Καταχανάς